- +1 yıl
Ben sevgililer gününde araba bile aldım yani senin sevgilin cimriymiş
25 Yorumla- Soran+1 yıl
Lütfen dalga geçmeyin - +1 yıl
Dalga geçmiyorum! Ciddiyim ispat bile ederim
- Soran+1 yıl
O zaman neden bu kadar ağır Yorumlar yapılıyor anlamıyorum sonuçta sevgililer günü bence de alabilmeli sen ne yiğitmişsin de almışsın gerçekten helal olsun eğer tabi gerçekten aldıysan
- +1 yıl
Onlar cimri veya bedavacı bakma sen onlara
- Soran+1 yıl
Kesinlikle
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
ayrılma canım aldırana kadar
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ayrılmayacam zaten de almasın çok istiyorum

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Alışveriş & Hediyeler konusunda 926 cevap paylaştı. Tövbe estagfurullah 😂😄 atm ile mi sevgili oldun yoksa bir erkekle mi? Ona göre muamele et. Atm gibi davranmışsın.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Siz sevgililerinizi napıyosunuz
Çok merak ettim sonuçta bunları yapması gayet normal atmye gibi davrandığım yok sizin ilişkileriniz hep böyle basit sıradan kuru bir çay kahve içmek olduğu için sonra da hemen erken yedi belli olduğu için siz böyle alışmışsınızsa farklı gelmiş gayet
- +1 yıl
Ya ne bileyim... Ben olsam utanırım sevgilime bana bunu al demeye. Kaldı ki ben artık büyüdüm yük oluyorum düşüncesi ile babamdan bile para isterken kendimi kötü hissediyorum. Sizdeki kafa yapısını pek anlamıyorum o yüzden. Bence bir kadın olarak ekonomik gücün olsun kendi paranı kazan ve kim olursa olsun kimseye muhtaç olma. Dünyanın bin türlü hali var. Yarın bir gün başına kakar.
10 Yorumla - +1 yıl
Bence ayril sevgilinin iyiliği için ne kadar boş sorular ya sırf istediğin bir şeyi almadığı için ayrılacaksan kullanıyorsun onu hediyenin ne değeri var sevgilim benim yanımda olsun yeter sevgililer gününde de bana pahalı bi hediye almasa da olur çiçek falan alsa o bile değerli benim için senin istediğin şeye bak
00 Yorumla Dava aç dava! Böyle sevgili olmaz olsun püüü onun sıfatına 😤 bir iphone 13cük alamadı bence aihm' e şikayet et adamı sallandirirlar. Insanlık sucu işlemiş aklıma geldikçe burunlarindan duman çıkıyor! Aha da böyle 😤
00 YorumlaAyrıl çocuk kurtulsun. Senin gibi ucuz insanlara bu kadar masraf yapıp bir yerini kaldırarak o da bir yerde suçlu tabi :D Neyse bazı erkekler cidden her şeyi hak ediyor.
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Ucuz insan derken sen de git sağ koltukta süs köpeği ol manzarada iki bira iç veya otur iki sohbet et sonra evine dön sonra da böyle kıskançlık yap tamam mı
- Soran+1 yıl
Canım sizin gibi kızlar da gayet iyi biliyoruz ben zaten seni sana anlattım sen de sevgilin beni sevmiyor bana hiçbir şey yapmıyor diye ağlarsın o saçma sapan erkekleri boş erkekleri boş insanlara değer verirsin sonra üzülürsün sen beni tanımıyorsun etmiyorsun dengim değilsin diyorsun ben de seni tanımıyorum etmiyorum ama emin ol sen benim hiç dengim olamazsın bile
Nasıl yapar ya öyle bi terbiyesizlik? Ne demek bu kadar veremem? Hayır kaç kuruş sanki? Senden önemli miymiş? Nasıl insanlarla muhatap oluyosunuz? Ayrıl gitsin hemen sjsj
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya deme öyle olsa ne olacak ki sonuçta ben onu Kadınım oda benim erkeğim ne olmuş yani
- +1 yıl
Çalış kendin al. Sana zorunda mı almaya? Bir de yüzsüz gibi yazmışsın ya. Onca şey almış çocuk teşekkür edeceğine iPhone almadı diye ayrılalım diyorsun. Çocuğa üzüldüm en kısa zaman da doğru yolu bulur inşallah
00 Yorumla Bir kere de düşünerek hareket edin. iPhone 13 kaç para ve sevgilinin sana o kadar yüksek miktarda olan cihazı almasını bekleme. Ben olsam almazdım. almadı diye de ayrılırsan sen insana değer vermiyorsun metaya değer veriyorsun.
00 YorumlaVay terbiyesiz.. iPhone 13 almiyor demek. Hemen ayrilmalisin. Kurtar o garibani kendinden ve birak rahat etsin adam. Herseyini sevgiline aldirmak yerine git calis kendin al.
10 Yorumla- +1 yıl
Ben sevgilime bana 20 tl at dedim o zamanlar unideydim baska memlekette yurtta kalıyodum... bana biraj 20 tl atmayi direk engeli basti🤣 sen iphone 13 diyon
17 Yorumla- +1 yıl
20 tl de istemek ayrı ayıp, göndermemek daha büyük ayıp. Tencere kapak olmuşsunuz
- +1 yıl
Niye ayip olsun ya ogrenciydik o zaman anlik paraya ihtiyac vardi
- +1 yıl
Şimdi fabrikatör müsün 😂
- +1 yıl
Niçin ayıp olsun insanlık hali olabilir evini üstüme yap demiyor ki 20 tl istiyor 😂
- +1 yıl
Evet simdi kendi isimin patronuyum istersen sana is verebilirim🤣
- +1 yıl
Esraacar anlamaz bunlar ya islerine gelmiyor
- +1 yıl
Goy goy yapıyorum ya 20 tl ne 100 lira isterdi insan en azından 😂
- +1 yıl
Kredi kartı gibi adam bulmuş 😂 öf neyse siz erkeklere müstehak düzgün kızı bırakır soyguncusunu tercih edersiniz.
20 Yorumla - +1 yıl
Görüyormusun terbiyesiz herifi, sana bi ısırılmış elmayı bile vok goruyor.. derhal o adama bi iyilik et ve ayril
20 Yorumla - +1 yıl
Oha ne kadar mantıklı bir ayrılık sebebi ! !
Saçmalama istersen.
Sen ona araba alabiliyor musun , o senden ayrilmali.02 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden alayım zaten bir sürü arabası var arabamasam da başka şeyler hediyeler alıyorum
- +1 yıl
Tamam o zaman bir sürü arabası varsa almıyorsun ona araba.
Peki senin elinde su an telefon yok mu , o zaman niye alsın sana telefon
Alışveriş & Hediyeler konusunda 819 cevap paylaştı. Senin öz baban bile aç karnını doyururken lokmanı sayıyor, elin herifi niye akıllı saat alsın lan sana? Hayal dünyanda yaşamaya devam et, düşük zekalı ergen asdf
00 Yorumla- +1 yıl
Senin gibilerden nefret ediyorum midem bulanıyo şahsen ben olsam evlenmeden sana ya da her hangi bir kız kim olursa olsun pahalı bişey almazdım ne malum ayrılmıycan sonuçta adam haklı
00 Yorumla - +1 yıl
İyi ki de böyle isteklerim olmadı hiç. Seni seen biri varken elinde olanla yetinmeyi öğrenmelisin. Daha sonra bunun için pişmanlık duymazsın en azından.
01 Yorumla- +1 yıl
Size talibim hanımefendi tabi sizde isterseniz
Dayı troll olup bu kadar cevap yazmakla uğraşanı da görmedim diyordum, görmüş oldum, ne işsizsiniz olum ya
10 Yorumla- +1 yıl
iPhone 13 almayan sevgiliyle bir dakika durulmaz, ayrıl kız.
20 Yorumla Ayrıl bence. Her istediğini yapmak zorunda değil. Böyle bir pozisyonda böyle bir soru soruyorsan en güzeli ayrılmak.
00 Yorumlaİnanmıyorum nasıl yapar bunu kesin senden soğudu hemen ayrıl bence yoksa seni aldatır bile bu nasıl olur ya
017 Yorumla- +1 yıl
Işıl20 takip eder misin beni bise sorcam sana
- +1 yıl
Xper seviyem yetmiyormuş mesaj atmak için. Bisey soracaktim
- +1 yıl
Instagramdan Batuhan94366 yazabilir misin fake hesaptan da yazabilirsin sana zahmet. Bisey sorcam
- +1 yıl
Instag dan yazabilir misin batuhan94366 hesabından. Fake hesaptan da yazsan olur
- +1 yıl
Neden ulasmadin
- +1 yıl
Yahu bisey soylicem diye yalvarıyorum sana
- +1 yıl
@Batuhan1003 Kız konuşmak istemiyor işte :D
- +1 yıl
tamam Xper in yükselince yazisalim
- +1 yıl
@mine13 evet sanirim :))
- +1 yıl
Mesaj atabiliyor musun
- +1 yıl
Bayan sevgilin sana neden ıphone 13 alsın kii babanın oğlumu nişanlın mı kocan mı
02 Yorumla- Soran+1 yıl
SEVGİLİM!
- +1 yıl
Sevgilin almak zorunda değilki içinden gelirse alır zorla aldıramazsın
Sevgilin sadece sana bi şey alırsa mı sevgilin. Sıkışık olduğu ayda alım yapamayınca ayrılık mı düşünüyorsun. Ayrıl çocuğada günah etme. Yazık
00 Yorumla- +1 yıl
Ben benimkini sevdim o aldattı sennki iphone almıyor diye mi ayrılacaksın ne şanslı kızlar var yaa bir şanssız benim herhalde 😔😔😔😔
00 Yorumla - +1 yıl
Ayrıl tabiki olacak şey değil daha neler nedemek o kadar veremem sonuçta o bir banka di mi? ya da atm mi demeliyim bilemedim.
00 Yorumla - +1 yıl
Bebeğim iPhone 13 çok ucuz bişey, gidip bi araba, ev falan aldır, sana öyle ucuz bişeyi yakıştıramıyordur o yüzden almıyordur
00 Yorumla - +1 yıl
Bence başkasıyla ticaret ilişkisi yok seninle daha çok ticaret ilişkisi varmış önce bunun farkına varsın belki o zahmet edip ayrılır senden ✌🏻
00 Yorumla - +1 yıl
Ayrıl. Ayrıl ki adam senin gibi aşkı parayla ölçen birinden kurtulsun. Adama çok büyük bir iyilik yap 😊
10 Yorumla - +1 yıl
Resmen adamı kullanıyorsun yazik gerçekten. Erkekte saftirikmiş sanırım
10 Yorumla Sevgilin olan adama çok üzüldüm ben olsam 2 gün bile kalmazdı ayrılırdım senden.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben de zaten sizin gibi değer kıymet bilmeyenlerle sevgili olmuyorum kendimi harcatmıyorum boş hayaller kurmuyorum sen böyle olmaya devam et
İphone 13 almayan sevgili mi hemen ayrılmalısın olmaz öyle şey
10 YorumlaHemen ayrılmalısın, zira adamın hatası çok büyük. Zararın neresinden dönerse kârdır..
10 Yorumlabence sevgilin senden ayrılmalı. çok bile kalmış yanında.
00 Yorumla- +1 yıl
Sen deli misin sana değer veriyor belli üstelik hediye de aliyor, hediye önemli diil aslinda sevdiğinin yaninda isen ama sen şımarık bir çocuk gibi davraniyorsun sen söylüyorsun yatirim yapiyorlar diye biraz anlayis bence... lütfen gücenme..
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet beni çok seviyor ve değer veriyor biliyorum ama olmasını istiyorum Hem 14 Şubat yani ne olmuş ki alabilir telefonumun camının kırık olduğunu da biliyor
- Soran+1 yıl
Bu arada telefonum iPhone 11 düşük model de değil ama camı kırık sadece
- +1 yıl
Ama önemli olan senin söylemen diil onun kendi düşünüp almasi bu yazdıklarına istinaden
- Soran+1 yıl
Ben söylemeden fazla kıl etmez o genelde ben söylüyorum o yapıyor
- +1 yıl
Çok ayıp etmiş bence kesinlikle ayrılmalısın çocuğun sağlığı için
00 Yorumla O parayı bilim adamlarına bağışlasa da belki yapay beyin falan yaparlar onu da sana takarlar.
00 Yorumla- +1 yıl
Ayrıl tabi ıphone 13 almayan sevgili mi olur. Daha enayi birisini bulursun elbet
00 Yorumla - +1 yıl
Her eve lazım bundan hasdhashf Ayrılma bir daha bulamazsın böylesini :D
00 Yorumla Dünyayı alsa niye Marsı almadın dersiniz. Gözünüzü toprak doyursun.
00 YorumlaSorman hata Aa iphone 13 almayan sevgilimi olur bi yaşıma daha girdim
00 Yorumlaİşte herkesin derdi farklı kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası ufak
00 Yorumla- +1 yıl
Sen direk ondan ayrıl sakınada evlenme kimsenin canını yakma şu sorundan bile ne olduğun belli
00 Yorumla Maddiyatçı insanlardan midem bulanıyor bana hediye al diye link atan sevgiliden ne hayır gelebilir? konu para değil seviye görgü meselesi nokta
10 Yorumla- +1 yıl
Benimde sevgilim istedi almadım. Kendisi de almıyor parası yok.
00 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle ayrılmalısın, sevgilinin iyiliği için 🙂
23 Yorumla- Soran+1 yıl
Biz birbirimizi çok seviyoruz neden böyle düşünüyorsun adam zaten ticaretle uğraşıyor bunları yapması gayet normal değil mi hem severek yapıyor zorla bir şey yok ki
- +1 yıl
Aranızdaki ilişkiyi bilemem ama sen daha çok lüks hayatı seviyor gibisin. Zorlama olduğunu iddia etmedim. Yarın evlenseniz çok zenginken fakir bir duruma düşseniz ne yapacaksın peki
- Soran+1 yıl
Ben ona destek olurum zaten her şekilde yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince lüks hayatı sevmek değil sadece yapmasını istiyorum yapsın yani ne var bir daha mı geleceğiz bu dünyaya
- +1 yıl
daha sevgilin eşin falan değil ki pahalı hediyeler alması çok yanlış
24 Yorumla- +1 yıl
Ben de katılıyorum çok saçma ya
- Soran+1 yıl
Siz kendinizi bu kadar değersiz görüyorsunuz ki saçma sapan erkekleri sevgili oluyorsunuz zamanınızı ayırıyorsunuz kendinizi kullandırıyorsunuz. Ben sevgilimi çok seviyorum oda beni çok seviyor durumu zaten fazlasıyla iyi ne olur her şeyi paraya bağlamayın iyi olmasa yapmaz herhangi bir şey istediğimde alıyor yapıyor kredi kartını veriyor özel günleri unutmuyor yapmadığında zaten üzülürüm yapması gayet normal
- +1 yıl
Ben kendime kendim değer veriyorken başkasının beni değerlendirmesine gerek duymuyorum ayrıca emekle kazanılan şeyin değerli olduğunu biliyorum zaten alacağı hediyenin fiyatıyla kendi değerini ölçüyorsan oda senin değerin kuzum ne diyim Allah Akıl fikir versin
- +1 yıl
Ben kendime çok değer veriyorum o yüzden karakterli kişilikli güvenilir iyi dürüst Allah korkusu olan dinine bağlı yalanı dolanı olmayan ailesi iyi birisiyle sevgili olurdum ben zaten kendime deger veriyorum kendimi seviyorum kendi paramlada gidip istediğimi alırım Allaha şükür kimseye muhtataç değiliz
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Sevgilin senin hediye kutun değil bi kere, sen sevgiliyi galiba darpahane beledin
00 Yorumla - +1 yıl
Sevgilin senin baban mı annen mi sana hiçbir şey almak zorunda değil o çocuğa cidden üzülüyorum hayatındaki insanın böyle düşünmesi cidden kötü sevgilinin iyiliği için ayrıl yazık adama
00 Yorumla - +1 yıl
bence de iphone 13 o parayı hak eden bir telefon değil !
sevgilin haklı :)00 Yorumla - +1 yıl
Ayrıl bence. O erkeğe yazık. Galiba her kes belli bir paraya sahip olmayı, onu kazanmayı oyun-oyuncak zannediyor valla.
00 Yorumla - +1 yıl
Evet buda aklımın bir köşesinde dursun oturup sukredeyim tanidigim insanlar icinn 🤣 yoksa evin yolunu bulamayız
00 Yorumla - +1 yıl
Ayrilmali miyim diyorsun ve o anda da seviyorum diyorsun 🧐 bir terslik var
10 Yorumla - +1 yıl
bu bir ayrılık sebebi değil istiyorsan kendin al adı üstünde sevgilin kocan olsan neyse
10 Yorumla - +1 yıl
Ayrilmalisin bence sana iphonw 13 almayan biriyle nasil sevgili oldun anlamiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Belki 14 ün çıkmasını bekliyordur. Dur hemen öyle acele karar verme
00 Yorumla Sevgilin sana hiçbirsey almak zorunda değil sne bunu istediğin için bnce o snden ayrılmalı
00 Yorumla- +1 yıl
Her şeyi almış neredeyse bir telefon için hiç ayrılır mı sende 🙄
00 Yorumla Oha yani nasıl alsın ya
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden olmasın ticaretle uğraşıyor
Terk et onu gel,
sana araba alacam. Söz..119 Yorumla- +1 yıl
Volvo alırsan olur
- +1 yıl
Ama yakıtını da karşılaman lazım 😂
- +1 yıl
Ne alacan
- Soran+1 yıl
Biraz önce kendine değer veriyordun şimdi arabayı beğenmiyorsun tomris hanım
- +1 yıl
Ciddi söylediğimi sandın sanırsam 😂 volvonun çok yaktığını bilecek kadar kullandım var benim kuzum 😂
- Soran+1 yıl
Benim arabam var zaten canım
- +1 yıl
Yok dedik mi 😂
- Soran+1 yıl
Tomris hanım size yazmadım yorum yazana yazdım
- +1 yıl
Bende ona yazdım
- +1 yıl
Arabayı kaptırıyorduk dedi alacam dedi de yok mu dedik manasında
- +1 yıl
Emin misin