Microsoft tarafından verilen bilgiye göre Internet Explorer dün itibarıyla kapatıldı. Internet Explorer, 1995'ten beri aktif olarak internet aramaları yapmamıza yardımcı oluyordu. Ben yıllar önce kullanmayı bırakmıştım, tıpkı diğer milyonlarca gibi. Bence geç kalınmış bir karardı.
Internet Explorer devri bitti. Sizce geç kalınmış bir karar mıydı?
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
zaten te ne zaman ie yerine "Edge" çıkardılar. te o zaman tamamen fişi çekmeleri lazımdı, geç kalındı. bi de şimdi Edge'i cromium tabanlı yaptılar çok daha güzel oldu.
Zaten Windows edge çıkarttı. Bence tabii ki geç kalınmış bir karar. Site tasarım kurulumu konusunda az buçuk bilgi sahibi olarak söyleyebilirim ki gelişen teknoloji sitelere görsel ve alt yapı olarak bir sürü yenilik getirdi. Explorer son teknolojilere ayak uyduramadı. Ama şunu söyleyebilirim. 1995 senesinden beri internet dünyasında varım explorer ile ne günlerimiz geçti bir bilseniz… 🤪
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Vah vah üzüldüm lan. İlk göz ağrımdı çok severdim. Hele o yavaşlığı var ya efsaneydi ha lan illallah ettirdi millete ne çektik be bundan mına kodumun geberdi kurtulduk işte. Geç kalmışlar bu zamana kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zaten bitti sanıyordum ama üzüldüm ilk tarayıcımdı 2008 yıllarında kullanıyordum
Yeni ve daha kullanıcı dostu tarayıcılar gelince işi bitti.
zaten te ne zaman ie yerine "Edge" çıkardılar. te o zaman tamamen fişi çekmeleri lazımdı, geç kalındı. bi de şimdi Edge'i cromium tabanlı yaptılar çok daha güzel oldu.
Edge'i de sevmem ben.
Zaten Windows edge çıkarttı. Bence tabii ki geç kalınmış bir karar. Site tasarım kurulumu konusunda az buçuk bilgi sahibi olarak söyleyebilirim ki gelişen teknoloji sitelere görsel ve alt yapı olarak bir sürü yenilik getirdi. Explorer son teknolojilere ayak uyduramadı. Ama şunu söyleyebilirim. 1995 senesinden beri internet dünyasında varım explorer ile ne günlerimiz geçti bir bilseniz… 🤪
Vah vah üzüldüm lan. İlk göz ağrımdı çok severdim. Hele o yavaşlığı var ya efsaneydi ha lan illallah ettirdi millete ne çektik be bundan mına kodumun geberdi kurtulduk işte. Geç kalmışlar bu zamana kadar
Zaten kim kullanıyordu ki 10 yıldır evimde bilgisayar var hiç girdiğimi hatırlamıyorum.
Kesinlikle öyle.
Geç kalınmış bir karar
Haklısın.
Onu hic unutmayacagiz
Hey gidi hey ben eski devirde kalmışım üzüldüm
microsoft edge yerini aldı
Onu da kullanmıyorum.
Neden
Opera kullaniyorum
Bir aralar kullanmıştım.
Chrome nesliyiz biz
Aynen öyle.