İnternet & Teknoloji İnternet üzerinden dizi izlerken telefon mu tercih ediyorsunuz yoksa diğerleri mi? bıngobango Takip Et Xper 4 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ben laptop tercih ediyorum ya siz? laptop masaüstü bilgisayar telefon ben uyuyorum :) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnternet üzerinden dizi izlerken telefon mu tercih ediyorsunuz yoksa diğerleri mi? Cevapla Laptop Soruları Dizi Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cellincall_21 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 30 +1 yıl TV üzerinden ya da laptop üzerinden izliyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bilgisayar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnternet üzerinden dizi izlerken ne kullandığımızın bilgisinin sana ne faydası olacak, hayatında ne değiştirecek merak ettim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
TV üzerinden ya da laptop üzerinden izliyorum.
Bilgisayar
Tablet kullanıyorum genelde
İnternet üzerinden dizi izlerken ne kullandığımızın bilgisinin sana ne faydası olacak, hayatında ne değiştirecek merak ettim
Laptop'tan izliyorum hep.
Tablet
genelde telefon