İnternet & Teknoloji Twitch'te yayın yapacağım, oda düzüyorum. Hangi ürünü tavsiye edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kamera beni çektiğinde arkamda duvarda duracak. Bu olsun Bu olsun bence Bu daha iyi bu olsun Bu da güzel Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Twitch'te yayın yapacağım, oda düzüyorum. Hangi ürünü tavsiye edersiniz? Cevapla Kamera Soruları Ürün Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Digiboi Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 29 +1 yıl Güzel bir oyuncu koltuğu net almalısın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk önerirsin? Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. 1. foroğraf güzel 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 491 cevap paylaştı. Ne gerek var oda düzmeye. Yeşil ekran teknolojisini kullan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor? Yorumla müzisyen1i +1 yıl Yeşil perde alıcaksın. Arkaya istediğin görüntüyü yerleştiricen. Bunun için tabi program falan bilmen lazım Yorumla Soran +1 yıl Programın ismi ne? Yorumla müzisyen1i +1 yıl Dur sana video atim. Çocuk çok güzel video yapmış bu konuda. Öğrenirsin Yorumla müzisyen1i +1 yıl https://youtu.be/9FZTnTeV_vA Yorumla
Defneilkerr Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Prim bağlı olduğun modluk adminlik biryer yokmu Tek başına başlarsan Çok zor ilerlersin.Etkileşim sağlaman lazım milleti kategorin neyse ona göre çekmen lazım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani anlamadım? Prim nasıl oluyor? Tek başıma başlıcam? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel bir oyuncu koltuğu net almalısın.
Hangi renk önerirsin?
1. foroğraf güzel
Ne gerek var oda düzmeye. Yeşil ekran teknolojisini kullan
O nasıl oluyor?
Yeşil perde alıcaksın. Arkaya istediğin görüntüyü yerleştiricen. Bunun için tabi program falan bilmen lazım
Programın ismi ne?
Dur sana video atim. Çocuk çok güzel video yapmış bu konuda. Öğrenirsin
https://youtu.be/9FZTnTeV_vA
Prim bağlı olduğun modluk adminlik biryer yokmu Tek başına başlarsan Çok zor ilerlersin.
Etkileşim sağlaman lazım milleti kategorin neyse ona göre çekmen lazım.
Nasıl yani anlamadım? Prim nasıl oluyor? Tek başıma başlıcam?
C şıkkı çok güzel. ❤️
İlki güzel
2 daha hoş