Selam :)
Sistemin gayet yeterli 6 çekirdek yeterli olacaktır ama profesyonel bir yayıncılık yapmak istiyorsan 8-12 tercih etmelisin. Çünkü ilerleyen zamanlarda hangi oyunların geleceği ve oyunlara nasıl bir güncelleme geleceği belli olmuyor. Bana sorarsan imkanların varsa işini sağlama al derim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Merhabalar yayın için pcniz yeterli fakat oyun yayını yapacaksanız size seçenekler sunayım öncelikle oyun oynamasanız dahi 500GB M2 SSD alın oyun oynayacaksanız ekran kartınızı yükseltmenizi tavsiye ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- +1 yıl
-Ekran kartı yayıncılık için performansı az görünüyor. Bence en az Bit değeri 256 ve üzeri olan.
-Markası MSI veya Asus olan.
-Ekran kartı modeli Nvdia olan çünkü DLSS teknolojisi AMD'nin Fidelityfx teknolojisine kıyasla daha fazla oyunda desteği mevcut.
-Grafik belleği en az 8 GB olan
-Örnek olarak MSI GEFORCE RTX 3060 TI GAMING Z TRIO 8G LHR GDDR6 256 BIT EKRAN KARTI veya ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartımodelini tercih edebilirsin.00 Yorumla - +1 yıl
Yayın açıp oynarsın ama istediğin gibi oynayabilirsin fps düşer obs de biraz kastırıyor pc i uploadın da etkisi var ama bence 8 olması şart. Ayrıca da ekran kartı da bence 6 ya da 8 gb olmalı.
02 Yorumla- +1 yıl
Anakartım Asus tuf gaming b450. Bu anakart üstünde işlemciyi de ekran kartini da degistirebilirmiyim?
- +1 yıl
Araştırmak lazım ama yüksek ihtimal uymaz. Zaten yeni alacağın işlemciye power da yetmeyebilir o eskide kaldı 1 2 parça değiştireyim falan satıp yenisini yapmak en mantıklısı.
bence ekran kartını ve işlemcini güncellemen gerkeiyor günümüz oyunlaır için düşük ve sistemi yayın yorabilir
00 Yorumla8-12 olmalı bence sonuçta ikisini aynı anda yapacağın için fps den ödün vermezsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle kaldirmaz mı?
- +1 yıl
İşlemci idare eder ama ekran kartın düşük gibi geldi
00 Yorumla - +1 yıl
Eğer çok ağır bir oyun yayını yapmayacaksan 6 yeterli, ama diğer türlü performans azalabilir.
00 Yorumla - +1 yıl
6 çekirdek yeterli fakat iyi bir internette şart kaliteli bir yayın için.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
iyi iyi benimkide öyleydi eski bilgisayarım yayın yapılıo
00 Yorumla- +1 yıl
olay çekirdek de değil kardeşim. bende de 2600 var eskide kaldı başka işlemcilere bak derim sana.
01 Yorumla - +1 yıl
6 çekirdek yeterli bence :) ben 2600x kullanıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Yayın yapıyor musun?
- +1 yıl
8 veya 12
00 Yorumla Tamama kamka da sen yaoma
00 YorumlaBirqz değil baya paran hidicek
00 Yorumla- u+1 yıl
8 veya 12
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
8 veya 12