İnternet & Teknoloji Gün içinde en çok kullandığınız uygulama nedir? Cellincall_21 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor WhatsApp ve Twitter. İletişim ve haberleşme ihtiyaçlarımı bu şekilde karşılıyorum. Gün içinde en çok kullandığınız uygulama nedir? Cevapla Nedir Soruları WhatsApp Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Instagram ve whatsapp 0 0 Yorumla
_betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl En çok KizlarSoruyor sonra ise YouTube gelmiş benim. 0 0 Yorumla
GamerGirl2919 Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Instagram ve Discord daha çok kullanıyorum. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Whatsapp 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Telegram ve KS 0 1 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Birde Spotify Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Instagram ve whatsapp
En çok KizlarSoruyor sonra ise YouTube gelmiş benim.
Instagram ve Discord daha çok kullanıyorum.
Burası başka da yok zaten 😌
Kesinlikle WhatsApp.
Keep notları, YouTube ve PicsArt.
KizlarSoruyor uygulaması:)
Youtube ve Facebook kullanıyorum
YouTube studio
Whatsapp
KizlarSoruyor.
WhatsApp
Telegram ve KS
Birde Spotify
discord