İnternet & Teknoloji Google Chrome'da kullandığınız en iyi eklenti nedir? Cellincall_21 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Google çeviri ya da Tureng Sözlük en sevdiğim 2 eklenti. Google Chrome'da kullandığınız en iyi eklenti nedir? Cevapla Nedir Soruları Google Chrome Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TechnoGirl Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 +1 yıl Adblock ve Tureng sözlük çok yararlı bence. 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Aynı şekilde düşünüyorum canım. ❤️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Reklam engelleyici 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Adblockçusun yani. u Barış_LonelyForever +1 yıl Tabi ki
sezai_acima Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adblock vazgeçilmezim. Scriptler için violent monkey. Bunun dışında da var ama en aktif kullandıklarım bunlar. 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Violent monkey'i ilk kez duydum. Yorumla sezai_acima +1 yıl Harici script kullanmıyorsan pek işinin olabileceği bir eklenti değil Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Çeviri ve metamask en iyi eklentiler arasında benim için 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Metamask ne işe yarıyor? Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Kripto para cüzdanı. Orada tutabiliyorsun paracıkları :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çeviri tabikide özellikle görevimden kaynaklı çoğu zaman lazım oluyor 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Çeviri gerçekten hayat kurtarıyor. Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Adblock :D en iyisi bu olabilir. 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Çok rahatlatıyor. Yorumla KnightsSword +1 yıl Kesinlikle 😇 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Opera candır sebebini bilen kraldır... 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Sebebini bilmiyorum açıkçası. :/ Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Google çeviri kesinlikle 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Altına imzamı atarım. Yorumla
frkn7790 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Google harita. Ve drive vazgeçmem 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Harita eklentisi var mı ki Google Chrome'da? Yorumla frkn7790 +1 yıl Hayır onda yok ama diğer uygulamalarda vardır Yorumla
Umut_04 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Benimde en sevdiğim translate 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Çok yararlı. Yorumla Umut_04 +1 yıl Evet Yorumla
Lost-Soul Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Vidıq 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Nedir o? Yorumla Lost-Soul +1 yıl YouTube için seo eklentisi. Kalanını büyütmek için etkili Yorumla
Boomerr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ben lensi kullanmayı çok seviyorum. 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Görsel bulmaya yarıyordu, değil mi? Yorumla Boomerr +1 yıl Evet Yorumla
birikiucdorttbes Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl sen nerelisin? 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Ne alaka şimdi? Yorumla birikiucdorttbes +1 yıl cennetten falan değilsin dimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Adblock ve Tureng sözlük çok yararlı bence.
Aynı şekilde düşünüyorum canım. ❤️
Reklam engelleyici
Adblockçusun yani.
Tabi ki
Adblock vazgeçilmezim. Scriptler için violent monkey. Bunun dışında da var ama en aktif kullandıklarım bunlar.
Violent monkey'i ilk kez duydum.
Harici script kullanmıyorsan pek işinin olabileceği bir eklenti değil
Çeviri ve metamask en iyi eklentiler arasında benim için
Metamask ne işe yarıyor?
Kripto para cüzdanı. Orada tutabiliyorsun paracıkları :)
Çeviri tabikide özellikle görevimden kaynaklı çoğu zaman lazım oluyor
Çeviri gerçekten hayat kurtarıyor.
Adblock :D en iyisi bu olabilir.
Çok rahatlatıyor.
Kesinlikle 😇
Opera candır sebebini bilen kraldır...
Sebebini bilmiyorum açıkçası. :/
Google çeviri kesinlikle
Altına imzamı atarım.
Google harita. Ve drive vazgeçmem
Harita eklentisi var mı ki Google Chrome'da?
Hayır onda yok ama diğer uygulamalarda vardır
Benimde en sevdiğim translate
Çok yararlı.
Evet
Google maps hayat kurtarır
Vidıq
Nedir o?
YouTube için seo eklentisi. Kalanını büyütmek için etkili
Ben lensi kullanmayı çok seviyorum.
Görsel bulmaya yarıyordu, değil mi?
Evet
Ublock orign