Para kazanmak istiyorum gerçekden çok ihtiyacım var paraya ama gidip bir yerde çalışamam (özel bir durum) neyse internet uzerinden buldum ama dolandirilma korkusuyla yapamadim anket doldurma falan aylık 1000 falan dediler neyse gerçekden bilen varsa interntten guvenli para kazanmayi soyleyebilirmi (lutfen saçma sapan şeyler yazmayın)
Güncellemeler
+1 yıl
Saçma sapan şeyler yazmayın dedim ama hemen işi başka yere vuranlar var gerçekden akıllı olan karakteri olan gelebilirmi
İnternetten nasil kolay para kazanabi̇li̇ri̇m aci̇l bakar misin?
maalesef zor ya da kolay birşekilde interntten para kazanmak istiyorum anket diyorlardi buldumda ama korktum evde paketlrme işleri istiyorum ama ondanda korkuyorym guvenemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani öyle bir anda cok para kazanamazsın maalesef ve kolay değil e ticaret yapabilirsin kripto para olabilir NFT olabilir
Cok ihtiyacim var ya aglicam artık anket doldurma falan yalanmi bunlar
Evet tabbiiki öyle kolay para vermezler yani ne kadar bi paraya ihtiyacın var
En az 10 bin
Ama hemen demiyorum çalişa çalisa alayim emekle ama bulamiyorum😔
Tamam işte dediğim gibi e ticaret yapabilirsin trendyol gibi platformlada mağaza açarak
Onu nasil yapicam ki
Ne ki yani o
Internetten araştırarak detaylı videolarını bulabilirsin
Başka yok mu bildigin
Maalesef
Peki sagol
Rica ederim ne demek iyi günler:)
İyi gunler
Mesleğin var mı?
maalesef zor ya da kolay birşekilde interntten para kazanmak istiyorum anket diyorlardi buldumda ama korktum evde paketlrme işleri istiyorum ama ondanda korkuyorym guvenemiyorum
Onların bi garantisi yok. Youtubeden bu konuyla alakalı videolar izle bence daha yararlı olur
Hep kötü yol var