Evde oturuyorum ve bir işe girişmek istiyorum. Teknoloji çağındayız internetten en kolay yoldan nasıl para kazanılır?
İnternetten kolay para kazanma yolları nelerdir?

Arkadaşım, ben senin ya da zor durumda olan hiçbir insanın haliyle alay etmiyorum, aslada etmem. Hayatta her türlü zorluğu görmüş, tek başına mücadele veren bir insanım.
Üstte yaptığım yorum sadece önüne gelen herkesin kendi fenomen ilan edip yattığı yerden kolay para kazanma hayalleri ile yaşayan YouTube avanaklarına. Hadsiz biri değilim lütfen iki kere oku yazılanları. Yaşadığın zorluklar içinde keşke elinden gelen bişi olsada yardımcı olsam isterim.
O zaman insanları bir anda yargılamak yerine bunu neden istediğini veya nedenini sorabilirsiniz ön yargılarınız yüzünden binlerce kalp kırılıyor
Ya sen anlamıyor musun ben sorana değil youtuber ol diyene yorum attim. Nasıl bir algı anlayışın var. Asıl sen kalp kıruyorsun ölçmeden tartmadan söyleyip.
Sus lan
Ben iddas oynayarak kazNıyorum ama cok asırı sabırlı olman lazım ve sık sık telefona bakabilmem gerek boylelikle haftada 1000 liraya kadar kazanabilirsin
Bana da yardımcı olabilir misin rica etsem
Olabilir
Sohpet sitelerinde çalışan tanıdıklarım var yönlendirebilirim. Çalıştığın saat karşılığı ücret alıyorsun
İnternetten yayıncılık yapabilirsin. Bigolive nonolive haaahi bu uygulamaları indirebilirsinn
nasıl oluyor buralarda para kazanma olayı
Cevap
22Cevap
Anketlere katılarak kazanabılırsın gamerlık yapabılırsın sosyal medya fenomeni olmaya ugrasabılırsın ya da ınsanların ılgı cekebılecegı youtube vıdeoları cekebılırsın ancak oyle ama en guzel calısıp kazanman daha ıyı gelır sana hemde daha fazla paran olur
İddaa oyna ben öyle yapıyorum maaş biraz daha artıyor
Nasıl oynanıyor
Cepmax diye bir uygulama var ✩
evet indirdim onu ama bana cumaya kadar lazım para okul harç ücretimi yatıramadım o yüzden. Cepmax 10 kuruş kazandırıyor malesef o kadar bekleyemem
teşekkür ederim
Gamer takıl twich yayınlarında deli paralar kazanılıyor
Çok basit bir iyi gelirli adam bulacan onunla yazışacan mutlu edersen para yollar
Senin gibi milyonlar var öyle boş hayaller bunlar yatırım yapmadan para kazanamazsın
Zor işler onlar emeksiz yemek olmuyor sigortalı bir iş bul
Clean masterden kazanabilirsin. İnternette anket sitelerinden kazanabilirsin
Hayat sna güzel desene oturduğum yerden para iyimş😉
Köyün tek akıllısı bu galiba havadan para kazanmak istiyor emek vermeden 😂
Galiba🤣🤣🤣
@akrep_1903 kardeşim sen insanların neler çektiğini ne dertleri olduğunu bilmeden bu hadsiz yorumu yapma hakkını nereden buluyorsun ! benim neden acilen paraya ihtiyacım olduğuna dair bir fikrin var mı senin? Ben üniversite harç ücretimi yatıramadım ve babam işten ayrıldı zor durumdayım ve cumaya kadarda bu paranın yatması lazım yoksa okulum yanacak bilip bilmeden kalp kırıyorsunuz umarım bunun benzeri bir parasızlık yoksulluk çekmezsiniz de beni de burada üzmezsiniz bir daha!
Yazdıklarına bakarak yorum yapıyoruz başından geçenleri nereden bilelim onları da ekleseydin akıl verip yol gösteren çıkardı illa ki
kolay para kazanma diye bir şey yok
Katalog işi yapabilirsin hem pratik hem para kazandirir
Moda cruz ya da letgo
İddaa oyna 🤔🤔😂😂😂
Mantıklı ama bunun için bana yardımcı olabilecek birisi lazım maçları takip eden?
Evde bütün gün eli boş oturan sensin senin takip etmen daha mantıklı değilmi 🤔😂😂
Ama futbolla ilgili en ufak bilgim yok bu nasıl olacak?
Banada yardımcı ol takip attım idda oynamayı. öğret bana
Kızlar çoğunlukla zarar ediyor boşver sen
Tatlım
Benim bildiğim en kolay iş you tuber olmak
Bende aynı şu an paran varsa borsa !
Günlük yaptığın işlerin videosunu çek.
nasıl mesela?
Bugün bunu yapıcam bugün bunu yapıyorum, tatlı yap pasta yap. Örgü ör bunların videosunu YouTube atabilirsin.
bir yeteneğin üstünde freelance iş yap.
Yolları var ama herkes yapamaz
Kendini teşir ederek milleti yol çok Kolay para
En İyi Cevaplar