- TTNet yüksek hızlı internet kullanmama rağmen cok aşırı yavaşladı.

Yapacagın şey müşteri hizmetlerini arayıp, "ticari işlerimi aksatıyorsunuz. Maddi kayıplara neden oluyorsunuz. Sözleşmede taahhüt ettiğiniz hizmeti vermediğiniz için sözleşmemi tek taraflı fesh edip, adli mercilerde hakkımı arayacagım düzelmezse" diyeceksin 😀
Oyunlarda pingim en düşük oluyor her zaman. Videolar her zaman yüksek ayarda izleniyor. Netflix hiç bir sıkıntı yapmadan yüksek ayarda açıyor. Fiber olduğu için drop sıkıntısı olmuyor. Ama steamden ya da epicden aldığım oyunları yüklemeye gelince yetmiyor. Artık oyunların boyutları yüksek 100 120 GB falan bunu indirmek içinde 100m hız lazım en kötü.
Günde en az 8 kere kesinti oluyor neymiş çalışma varmış 2 senedir ne çalışmasıysa. Sözleşmede 32 mps midir nedir öyle yazıyor ama testte çıkan değer 0.3 mps mb mi her ne haltsa işte.
Cevap
20Cevap
İnternetim hızlı
Görselde ki İnternet senin mi? ben 8 Mbps kullanıyorum buraya da yeni geldi fiber yoksa 2-4 arasıydı of o günler :/:/
:D
Altyapısı Türk telekom olan Turknet kullanıyorum. 100 mbit alıyorum.. Şuanlık yetiyor.. Kendi altyapısı olaydı 1000 mbite geçerdim. :D
Görselde ki değerlerse şayet sorun internet hızında olmayabilir. Bir ihtimal pc kaynaklıdır.
Bende 90mbit alıyorum fazlasıyla yetiyor.
Aşırı hızlı bakuye optik wife ler geldi. Yani yeni bağlandı bizim eve aşırı hızlı öyle böyle degil
idare eder fiber olsaydı iyiydi ama altyapı yok burada maalesef,😊
Türktelekomu bırakalı çok oldu lanet olsun verdikleri hizmete
TTnet varken yetmiyordu Fiber olayına girince idare eder
200 mbps ama bana gelen 30 bile değil kat farkından dolayı kablo çekip öyle deneyeceğim.
Su anda ulkemizde hizli olan tek sey zamlar.😁
pınar 92mbps neyine yetmiyor
neyi dikkate alıp yorum yapalım sayın akgül
İnternet hızım benden hızlı :D
Yetiyor netspeed kullanıyorum
50 mbth ama 20 mbth gibi fark yok.
Yerlerde sürünüyor
Yavaş ne fiber var ne vdsl
Memnunum.
Yetmiyor bazen.
Yetiyor.
Hızlı. Yetiyor.