Hayır Türkiye genelinde çok saçma bir internet alt yapısı var internet hızları çok düşük üstüne çok kopmalar oluyor yani saçma sapan bir halde alt yapıya hiç bir yatırım yapılmıyor son yıllarda ve önümüzdeki döneler dede yapılacak gibi durmuyor
türkiye de internet te hem yine bok gibi hem yine çok pahalı bedavaya ve bizimkinden çok daha güzel internet veren ülkeler var, biz zavallıyız başka bir şey değil, hiçbir şeyden de haberimiz yok dünyada olup biten. konuşulan yalanlara inanan canım sürüsüyüz.
Bem beter. Yazamadım tam. Türk Telekom diyince tüylerim tiken tiken oluyor!! Bir defa 40 gün bir defada 25 gün internete veremediler. Önümüzde ki ay sözleşme iptal!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Hayır Türkiye genelinde çok saçma bir internet alt yapısı var internet hızları çok düşük üstüne çok kopmalar oluyor yani saçma sapan bir halde alt yapıya hiç bir yatırım yapılmıyor son yıllarda ve önümüzdeki döneler dede yapılacak gibi durmuyor
https://voca.ro/14yjsO4URc91
türkiye de internet te hem yine bok gibi hem yine çok pahalı
bedavaya ve bizimkinden çok daha güzel internet veren ülkeler var, biz zavallıyız başka bir şey değil, hiçbir şeyden de haberimiz yok dünyada olup biten. konuşulan yalanlara inanan canım sürüsüyüz.
Bem beter. Yazamadım tam. Türk Telekom diyince tüylerim tiken tiken oluyor!! Bir defa 40 gün bir defada 25 gün internete veremediler. Önümüzde ki ay sözleşme iptal!!
Az önce test yaptım
72 mbps download
33 mbps upload çıktı güncel olarak.
Turkcell fiber 100 mbps kullanıyorum.
Her fırmanın interntını kulndık iş yerlerımzde hıc bır tanesı tahüt ettiği hızda İnternet sağlamıyorlar
Modem arayüzünsen dns'yi Google DNS olarak ayarlayıp kullanın. İnternet hızınız olabileceğinin en iyisi olacak.
Telefondan memnunum ama Ev interneti biraz yavaş modemden kaynaklı olabilir diye düşündüm modemi değiştirdim birazcık fark etti gibi ama emin değilim
Hiç memnun değilim vdsl ya da fiber altyapı yok. 16 mbit download,1 mbit upload
42 mbit download , 5 mbit upload hızı gösteriyor şu an.. uydunet kullanıyorum. çok memnunum..
Türkiye de ödenen fatura bedellerini göz önüne alırsak hız yetersiz..
Hiç memnun değilim. Telefon interneti kullanıyorum.Çok yavaş yükleniyor.
1000mbps turknet kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum.
Wi-Fi ye bağlanmıyorum hücresel veri yi kullanıyorum çok hızlı
şu an aldığım internet 25 hızda ve bu yüzden memnunun
Tabiki memnun değilim millet bine bin alıyor biz sürünüyoruz hala
Türk Telekom internetini kullanıyorum. Limitsiz paket 20 mps
Kimi zaman memnunum kimi zaman operatörü değiştirmeyi düşünürüm.
50 mps ama bi işe yaradığı yok diyim hep yavaş genelde
hayır değilim ama seçenek yok fiyatlar Türkiye'de ÖTV yuzunden hiç bir şey normal değil doyuramadik
Ya aslında yavaş olması iyi bu sayede bazı oyunlar daha az oynanıyo çocuklarda ders için daha hevesli oluyo.
Avrupa'nın en b*ktan alt yapısı ve en pahalı interneti bizde olsa gerek. Hiç memnun değilim.
İstanbul küçük çekmece gördüğüm max hız 11 mbps rezalet...
Hayir deilim 13 mpb biseydi hizi bende altyapiyi degistirdim
50 60 download 20 25 upload alıyorum türk telekom da kablosuz modem aylık 200 tl
Superonline olmasına rağmen internet hızı yerlerde
500 mbps dowland 20 mbps upload
Gayet memnunum 35lik rakı gibi.
Türkiye de internetmi var Allah askina
Kafi 35 Mps diye aldık 45 Mps altına inmiyor.
Berbat bir şey memnun değilim
Memnunum. En azından kasmıyor.
Yok ya memnun değilim
Ne yazık ki 2 senedir çok kötü öncesinde memnundum
Gayet memnunum İnterneti akıcı
49.8 hız memnunum şimdilik
Memnunum, akıyor cidden
Kimsede memnun değil 😃 bende değilim
Mobil kullanıyorum. Heryerde full 4.5 G
Yağmurlu günlerde çok düşüyor anlamıyorum.
24 mb.. Normal şimdilik..
memnunum dedim ama daha hızlı olmalı bnce
Memnunum.
Pek değil.
16 mb kaplumbağa gibi
Hayır sen?
110 mps download 10 mps upload
Memnunum
şu an hayır
Evet😂
Memnunum
türkiyedeki internet mafyaları yüzünden