Arkadaşlar merhaba bu turkcelli anlamıyorum?
Bataryayi çıkarıyo sevgilim hat meşgul diyo telefon kapalı hat meşgul ya da ulasilmyor diyo biriyle konsnca da ulaslmyor diyor bu neden böyle?
Bataryayi çıkarıyo sevgilim hat meşgul diyo telefon kapalı hat meşgul ya da ulasilmyor diyo biriyle konsnca da ulaslmyor diyor bu neden böyle?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Meşgul olmasıyla ilgili bir servis vardı çağrı bekletme servisi. Muhtemelen onu açmak lazım. Turkcellde 2 3 lira bir abonelik sanırım.
Nasıl düzeltilir peki bu
GSM firmanın sana sağladığı uygulamadan çağrı bekletme servisini açmalısın. Ya da direkt müşteri hizmetlerine anlat onlar da aynı şeyi söylerler. Ama dediğim gibi turkcellde paralı
Ya ben sevgilimi aradım tamam mı askerde batarya çıkmış hat ilk ulaslmyor. dedi sonra arkdasma arattım meşgul dedi sonra aradım ulaslmyor. mesbul ulaslmyor. mesgul giduordu böyle bir şey ola bilrmi
Bak benim bildiğim çağrı bekletme olayı şöyle çalışıyor. Sen ararsın eğer o aramadaysa falan çalıyor meşgul olarak. Ama eğer bu ayar kapalıysa direkt sanki telefonu hiç açık değil gibi düşüyor. Karşındaki de çaldığını anlamıyor zaten.
Çekmiyor falan da olabilir o durumda. Ama sana bir tavsiye vereyim bu kadar şüphe duyuyorsan ilişkini bir gözden geçir
Senin telefonda sıkıntı vardır bende hiçbir sıkıntı yok
Ama kapalıyken de hat meşgul diyo acikkende bende de değil tek arkadaşımda da