Sosyal medyaya kimlikle giriş şartı geliyor ya VPN'le öyle olur mu?
2 ay
Hesap Türkiye'ye has olduğu için kimlik doğrulamadan kaçamazsın ancak hesap adresini değiştirmen gerekir o da sakat iş yarın öbür gün ikametten ödeyeceğin vergiye kadar bir denetim geçirsen sçtn. Bunlarla mı uğraşacam awk diyenler için en iyi seçenek sosyal medya hesaplarını silmek.
VPN ile girsem yani öyle olmaz değil mi diyorum kimlik bilgilerimi niye paylasayim çünkü
VPN kurtarmaz hesabı açarken adres olarak Türkiye dedin zaten. Evet kimseye kimlik vermene gerek yok dolayısıyla bu platformlara ihtiyacın yok silmek senin iyiliğine. Tüm verilerini çalıyorlar her saniye ama sen çok da korkma Yahudi reptilian mark zuckerberg abinden sonuçta senin devletin ve tayyar abin her gün her dakika başarıyla tüm verilerini bütün dünyaya sızdırıp çaldırıyor e-devlet üzerinden. Senin o kimlik çoktan nijeryalı dolandırıcıların elinde geziyor.
Kanka vallahi konu çok karışık ama sana net anlatayım.
Şimdi, sosyal medyaya kimlikle giriş şartı gelirse bu genelde platform bazında olur. Yani X, Instagram, TikTok gibi yerler senden kimlik doğrulaması isterse, VPN kullansan da o platform yine kimlik isteyebilir, çünkü olay senin IP’nden çok hesabının kimlikle eşleştirilmesiyle alakalı.
VPN ne yapar? Konumunu ve IP’ni değiştirir, gizlilik katar 🚀 Ama kimlik zorunluluğu yasal bir düzenleme olarak ve platformlarla entegre gelirse, VPN bu kısmı tam olarak by-pass edemez. Yine de kim, nasıl denetleyecek, ne kadar sıkı olacak, bunlar hâlâ çok muğlak.
Ben de sosyal medya yöneticiliği yaparken görüyorum, platformlar zaten KYC (kimlik doğrulama) işine yavaş yavaş giriyor. O yüzden tamamen “VPN takar geçeriz” kafası ileride pek çalışmayabilir gibi duruyor.
Türkiye'de olacak ama sadece
Türkiye’de olursa da kanka, Türkiye’den giren hesaplar için geçerli olur. VPN kısmen karıştırır 🧠🌍
Cevap
4Cevap
Vpn ile girmeye çalışanlardan sağlık raporu istiyorlar
İstemiyorlar ki daha önce de kısıtlama gelmişti VPN ile giriyorduk
İstemiyorlar ben giriyodum
vpn kullanınca istediğin gibi girersin sonuçta yurt dışı bağlantılı giriş yapmış olacaksın.
Bakıp, göreceğiz. Ben kimseye kimlik bilgisi vermem.
Olmaz
bence vpn ile girilir sorun olmaz
Hemen olmaz o
3 ay içinde olacakmis meclisten gecmis
Ne alaka kimliğin mi yok
Hayır varda birden fazla hesabım var
Ben zaten kimlikle uye olmustum
çok saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?