Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar savcılığa gidin demişsiniz ama direk gidiliyormu yoksa emniyet müdürlüğünemi gidiliyo
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şikayette bulundum sonrasında karşı tarafta çağırılacak denildi ama kadın bişey olmamış gibi keyfi yerinde son ses müzik açıp evimde rahat bırakmıyo
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bnce evett kanit olarak kim oldugunu belli etmis mesajda.
Bilki gozunu korkutmak icin yapmis ve korkmusta bunu diyince.
Erkek mi
Yok kadın
Hm anladim
Sadece gözunu korkutmak istemis.
Tamam da ben bunun altında kalmam
Aynen senden ozur dilerler belki.
Zaten bisi yapacagindan degil cesareti olsa karsina çıkip derdi 😃
Hayatta dilemezler Ya o tarz insanlar değil aksine inkar ederler
Hm ozamn en iyisi bildigin gibi yap sikayet et gitsin.
Ss al savcılığa suç duyurusunda bulun
Aldımda hesap yok oldu ınstgram kullanıcısı diyor ve benim ekranımda duran mesaj silindi savcı bulabilirmi
Savcılık bütün seceresini döker ortaya ya da yakın takibe alırlar illa ki bir başka hesap açacaktır fırsatını kollarlar senin adına konuşurlar sazan da senle konuşuyor sanacak tabiki böyle böyle tepesine çökerler elbet
Hesap yok Ya kapanmış silmiş Yani o yüzden bulamaz ama en azından yanına çağırırmı ya da uyarıda bulunurmu
O mutlaka hesap açıp devam eder aynı hataya uyarı alır filan diye düşünüyorum
Direkt git işte savcılığa süreç hızlansın
Savcılık emniyet içindemi oluyo
Adliye binasında
Sağol arkadaşım
Rica ederim ne demek
Kuru tehdit
Tamam da arkadaşım bende çocuklarımla yaşayan yeni 1 sene olmuş boşanmış bir anneyim çok korktum açıkçası yok peşindeyim yok yüzünü güzelliğini mahfedicem falan
Hesap kendi adinami çocuğun
Baska şekilde de ceza kesebilirsin polisi karıştırmadan cunki hesap resmi hesabı değilse inkar eder
Arkadaşım sahte hesap ama kardeşinin adı onun dışında yaşanan olayı hepsini yazmış kardeşim diye belirtmiş
Sizin içinde bulunduğunuz konu inanın mahkemeye intikal etse takipsizlik verirler cunki siber suçlarda araştırmaya girecek en az 2 yıl mahkeme sürer sonrada takipsizlik verirler siz başka şekilde sorunu çözmelisiniz abi dayı gibi mesela
Ya daha önce de aile büyükleriyle konuştuk yok anlamıyorlar
Demekki can korkusu sönmemiş becerememisler sen öldükten sonra kıymeti kalmaz ama biliyomusun namlunun ağzına girmesi lazim
Nasıl yani namlunun ağzına iyice korkutma beni ben acil emniyete gidiyorum
Yav seni korkutmuyorum sen birilerine bunu yaptiracaksin anladın emniyete gitsen ne olacak uzaklaştırma verecek en fazla sana yapacagini kafasına koymussa yapacağından geri durmaz ki zaten sen birikerine bunu yaptiracan
Olayı anlatır mısın.
Ne anlatıyım arkadaşım anlatmışım işte
Şikayet et