İnternet & Teknoloji Hangi mobil hat ucuz ve sorunsuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Turkcell kullanıyorum ve sürekli sebepsiz yere para kesiyor şerefsiz, sorduğum zaman mesaj gönderdiğim söyleniyor, halbuki yalanŞerefsiz bunlar Hangi mobil hat ucuz ve sorunsuz? Cevapla Mesaj Soruları Turkcell Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mübarek inaan, hiç öyle kelimeler yakışıyor mu sana?Bak Peygamber efendimiz (S. a. v.) e ona taş attıkları zaman o gül atarmış...Biraz sakinleş ve Türk Telekom a geç lütfen 👳 0 18 Yorumla Soran +1 yıl E ben peygamber değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmak ister misin? Yorumla Soran +1 yıl Benim elimde olan bir şey mi sence bu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki benim elimin altında, nerden biliyosun? Yorumla Soran +1 yıl Yoksa sen de mi mesih olduğunu falan iddia ediyorsun, son zamanlarda çıkanlar gibi😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok, ben Alkol tanrısıyım 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Daha da vahim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekelde 300 tl olan şeyi kullarıma 75 tl +Kdv den veriyorum lan, neresi vahim? Yorumla Soran +1 yıl Sahtedir o sahte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok lan, bizim evin bodrumunda bizzat kendim yaratıyorum 👳 Yorumla Soran +1 yıl Kendine de bir adet beyin yaratıver olmaz mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse en azından küfür etmedin, yine de teşekkürler ve iyi geceler... Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler dostum, neden küfür edeyim yanlışa yanlışla mı karşılık verilir. imana gel imanaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bre gafilll, kendine gel kendine !!! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz bu yola her sokak başında tekel bayii olucak sloganı ile çıktık, ölürüz de dönmeyiz davamızdan... Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum Yorumla Soran +1 yıl İbadet olarak da şişelerin üzerine oturmuyorsundur umarım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar ayıp, ben gidiyorum... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mübarek inaan, hiç öyle kelimeler yakışıyor mu sana?
Bak Peygamber efendimiz (S. a. v.) e ona taş attıkları zaman o gül atarmış...
Biraz sakinleş ve Türk Telekom a geç lütfen 👳
E ben peygamber değilim
Olmak ister misin?
Benim elimde olan bir şey mi sence bu?
Belki benim elimin altında, nerden biliyosun?
Yoksa sen de mi mesih olduğunu falan iddia ediyorsun, son zamanlarda çıkanlar gibi😀
Yok, ben Alkol tanrısıyım 😂😂😂
Daha da vahim
Tekelde 300 tl olan şeyi kullarıma 75 tl +Kdv den veriyorum lan, neresi vahim?
Sahtedir o sahte
Yok lan, bizim evin bodrumunda bizzat kendim yaratıyorum 👳
Kendine de bir adet beyin yaratıver olmaz mı?
Neyse en azından küfür etmedin, yine de teşekkürler ve iyi geceler...
İyi geceler dostum, neden küfür edeyim yanlışa yanlışla mı karşılık verilir. imana gel imanaa
Bre gafilll, kendine gel kendine !!!
Biz bu yola her sokak başında tekel bayii olucak sloganı ile çıktık, ölürüz de dönmeyiz davamızdan...
Anlıyorum
İbadet olarak da şişelerin üzerine oturmuyorsundur umarım.
Ne kadar ayıp, ben gidiyorum...
Türk Telekom kullanıyorum en ucuzu bu.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!