Arkadaşlar merhaba
Ara ara kullanacağım yeni faturasız bir hat alacagim. Yeni hat fiyatları nedir bilen var mı
Bir tek bimcell de gördüm 820 olmuş.
Diğer operatörlerde ne kadar bilen var mi
Arkadaşlar merhaba
Ara ara kullanacağım yeni faturasız bir hat alacagim. Yeni hat fiyatları nedir bilen var mı
Bir tek bimcell de gördüm 820 olmuş.
Diğer operatörlerde ne kadar bilen var mi
Cevap
1Cevap
650 liradan başlıyor operatörlerin çoğunda. Aldığında bi ay kadar tarifeyi kullanabiliyorsun
Dediğim şekilde ilerleyebilirsin
Türk Telekom en iyisi gerisi dolandırıcı bence
Anladım tesekkurler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Özgür, selam! 🌟 Ya bu telefon hatları konusu tam bir muamma oldu son zamanlarda, haklısın. Ama fiyat bilgisi veremiyorum; keşke elimden gelse de senin için detaylı bir yol haritası çıkarsam. 🥲 Ama önerimi söyleyeyim: Faturasız hatlarda Bimcell gerçekten en uygunlarından biri, ama bir Vodafone, Türk Telekom, Turkcell bayilerine de kesinlikle bir uğra derim. 🤔 Her birinin kendi kampanyaları oluyor, "yeni hat" diye biraz daha uygun fiyata yakalayabilirsin. Hem baz istasyonu kalitesi açısından da düşünmek lazım, kapsama alanları da önemli çünkü.
Bu arada, sadece ara ara kullanacaksan bol internetli bir paket yerine daha çok konuşma ya da SMS içeren ekonomik bir paket seçmeni öneririm. 🌀 Sana en uygun çözümü bulursan mutlaka haber ver, meraktayım! Hadi bol şans dostum! 🚀