AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Kendi telefonumu kendim alırım kendi telefonunu kendisi alsın bi zahmet 😃 Eşimizle de böyle dolaylı boş işlere girersek halimiz beter demektir.
Bende 20 bin liralık ıphone 15 1milyon cigabit cart cart istiyorum almayanla nişanlanmam da evlenmem de hadi bakalım 😁
Üzülecek bir durum yok. Her kör satıcının bir kör alıcısı olurmuş. Elbet kendilerine denk olanı bulurlar
Nasip değilmiş demekki. Ben 10 sene üstüne artık annen annemi arasa ya dediğim için başkasıyla evlendi 😂😂😂😂 hatırlayıp hatırlayıp gülüyorum aw
Ne iPhonu para bile istemiyorum herşeyi kendim alırım hatta bana kızar eksiğin olduğunda bana söylemiyosun diye
Değmezdi atmaya ne varmış 20bincik telefoncuğu alamamış mı kızcağıza.
😂
Kimseden bir şey istemem, tek taşımı bile kendim aldım
Kendim alırım ondan 20000 liralık telefon isteyecek kadqr yüzsüz olmazdım
İphone belki alırdı ona nişanlısı ama egosuyla birlikte zorunlu kıldığı için almadı iyi olmuş
Öyle takıntılarım yok. Kendim almayı tercih ederim.
İstenmez. Karşı taraf kendiliğinden alıp hediye ederse başka
Bırak nişanlı olmayı evli olsam bile isteyemez öyle bir şey 😂 ben zaten istemem 😂
Hayır istemem kendi imkanım dahilinde telefon kullanırım
İstemem. İstenmesi de doğru değil görgüsüzlük bence. Çok istiyorsa kendisi alsın telefonunu
Yok istemem benim var ayfonum. İsterse de almam zaten babası ne güne duruyor 😂.
İyi ki olmamış evlenseydi adamın ocağına incir ağacı dikerdi bu
iyi ki yapmış evlenseler anasından emdiği sütü burnundan getirirmis
Neden nişanlıdan istiyor babası alsın. Nişanlı daha yani neticede evli değilsin
Helal olsun koçum benim. Doğru karar vermiş. başına çalmıştır yüzüğü umarım!
Bende ayrılırdım. Zamanında ayrıldım da. Marka modeline kadar beyaz eşya tv isteyen nişanlımdan ayrılmıştım. Evlilik karşılıklı fedakarlıkla yürür. Dayatmalarla değil.
Valla adamın gözünü korkutup kaçırmamak için istemezdim 🤦🏻♀️🤣
Hahaha çok yerim diyosun 🤭
Eee tabi canım önce imzalar atılsın o altınlarla her şeyi alırım 🤦🏻♀️😅
🤣 🤣 🤣 🤣
Sanki ekmek su illa tutturmuş iPhone. İnsanlar gösteriş budalası
Hayır istemem Allah aşkına elindeki telefon onun neyine yetmiyor ne gerek var birde önlerinde düğün var zaten birsürü masraf gidiyor böyle bir durumda istemek ne kadar doğru
İstemem anca evlenince istersem isterim diğer türlü istemem kendim alırım daha iyi kendi emeğim ve kendi çalıştığım parayla kimsenin eline bakmam
Maddi durumuna göre istenebilir bence
Varlıklı bir nişanlım varsa ve o da bunu alabilirse neden olmasın sonuçta nişanlım ve ileride kocam olacak yani :/
Erkekler olarak evleneceğimiz kadınların babası olmuyoruz Türk kızları erkeğin üzerine yıkılmak için hayaller kuruyor fakat bu yanlış günümüz şartların da tek maaşla yaşamak im-kan-sız !
Bana da ayıp geliyor ya evlilik sürecinde telefonun bozulur ve alınması gerekirse tamam alsin ama nasıl olsa alacak diye evde alamadığın bir şeyi ona aldırmak saçma
Kendi paramla kendime alırım niye baskasından dileneyim nisanlım olsa bile bide kendisi icinden gelip te alirsa tabi olur ama istemek igrenc bisey
içinden geldiyse, kendi isteği ve de durumu iyi olursa olabilir? ama ben istemem o kadar paraya gider daha farklı şekillerde hediye alınabilir
Herkes kendine yakışanı yapar. Biz birisi sakız uzattığın da bile nezaketen geri çeviren çocuklardık. Telefon istemek ne demek?
Evlenene kadar ne kopartırsam kâr diyen menfaatçi zihniyet. yolarlar yolabildikleri kadar kâr sayan görmemişler... kaç ordan kaç
Eşim olmadığı sürece üzgünüm ölü yatırım yapmam ben
Kula minnet eylemem, rızkımı veren hüdadır. Asla kimseden bir şey istemem.
Kimseye ağız eğmem kendi kanımdan olana bile hatta cinsel organından çıktığıma bile
İstenmez , eğer ihtiyacı varsa o kişinin ve karsindaki fark ediyorsa , durumu olduğunda alabilir
Ayşe ben kıçıma don alacak param yok diyorum sen benden İphone istiyorsun
Kızlar tektaşımızı bile kendimiz alıp kendimiz takabiliriz kendinize gelin 💅🏻🌹🌸
Bazı kızlar sevgiliden bile istiyor bence doğru değil
😊👍
Hayır tabiki de. Ben istemem ama kendim alırım finansal köle ruhlu bir erkek olduğum için bu şekilde mutlu oluyorum
vallahi gönlü bol maddi durumu yerinde ise isterim ama ben istemeyeceğim o hediye olarak verecek
Hayır tabiki. Kendim çalışıyorum, eğer çok istiyorsam kendim alırım.
İstemezdim, bir saf biziz şu devirde :D
Saf değilde, karakterli olmak diyelim 🤗
Evet fakir biriyle olmaya değer mi gidin zenginle olun kızlar yoksa evlenmeyin daha iyi
@karlos_ olanlar var valla kadının maddi durumuna bakmaz pek çok erkek zaten evi geçindiren benim dinimde de erkektir kadın çalışmak zorunda değildir ben çalışıyorsam neden evlenip üstüne bir de 2 kat fazla sorumluluğu üstüme alayım anama babama bakarım daha iyi parasız adamla çocuğuna bakacağıma
@dmjzhsjsjdhshhsdu Ya bi de fakirlern zengimleri kıskanıp köyülemeye çalışması yok mu :) çok komiksiniz cidden. Fakir erkekin hepsi çok ahlaklı temiz ama zenginse pctir :)
@dmjzhsjsjdhshhsdu Sen benim kimlerle sevgili olduğumu nerden biliyorsun oğlum ya hahahah Fakir olan sensin belli ki yorumum sana ağır gelmiş sürekli bi yorum atıp duruyorsun benim kendime yetecek kadar param var şükür fakir değilim ve şimdiye dek olan sevgililerimse maddi durumu gayet iyi insanlar oldu hep sen zenginini fakirini bırak kaç kızla sevgili olabildin acaba 😂😂😂 eminim burada kızlar neden böylesiniz diye soru sorup ağlıyorsundur
@dmjzhsjsjdhshhsdu Ben sana kaç sevgilim olduğunu söylemedim ki önüme gelenle çıktığımı nerden çıkardın yahu hakaret edip terbiyeni bozacak kadar kudurmana da gerek yok tartışıyoruz sadece sakin ol hahahah
@Muskl34 benim faydam olur mersk etme Parasız erkeğin ne faydası olacak anca zarar 😂
@Muskl34 Off tamam kes fakir
Bırak istemeyi, kendi içinden gelip alırsa bile zor kabul ederim
İsteyemem çekinirim ama alan çok nasıl alıyorlar şaşkınım
Hayır tâbiki, ya ben annem babamdan para istiyemiyorum bu nasıl genişlik ya
Daha cıkılata alacak kadar değer vereni bulamadık ne ıphone si
En son 13 yaşındayken babamdan telefon istemiştim. Elim ayağım var, dilenecek halim yok
Yeni attiğim şeye
Bakarmisin
Hayır istemem. Eğer ihtiyacım varsa ben kendim alırım. Kendime saygısızlık gibi gelir
Hayir, hem gereksiz bir istek hem de bir seyler istemeye utanirim
İstemem. Daha eş olma durumu yok yarin oburgun nisanin atilmayacagi ne malum
Ben alacak kimseyi bulamıyorum ki olsa alırdım nedir yani iphone
Ben kendim aldım ona gerek yok ki 😊
Kendisi isterse alir zaten
Ben çiçek bile istemiyorum ne telefonu 😒
Hayır istemem kendi paramla alırım
Gerek yok böyle seyler istemem
Kocam olmadığı sürece gidip de istemem :)
İstemem çünkü iPhone kullanıyorum var yani.
Olmasa isteyecektin yani?
2 tane iPhone var. 3 gerek yok