• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Nişanlından iPhone ister misin?

ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et
Guru Yaş: 125
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
74
Yapay Zekaya Sor
Kim ister kim istemez? 😊
iPhone Soruları Nişan Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Starssailor
    Starssailor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Sadece iPhone için değil ama Pahalı hediye alabilecek durumu varsa istemesinde bir sakınca göremiyorum. Evet pahalı hediyeyle sevgi ölçülmez ama seven, evlilik düşünen insan da altın vs istedi diye ayrılıyorsa demek ki eşi olarak görmüyor demektir.
    Çevremde de bunun örneklerini çok gördüm. hiçbir şey istemeyip, "önemli değil benim gönlüm zengin" diyen kadınlar kıymet görmediler, morarıp kaldılar açıkçası.

Maalesef Türk aile kafa yapısı ne kadar değer verdiğini pahalı hediyelerle ölçüyor.
    İsteyenlere alıştıkları için istemem diyeni duyunca bir afallıyorlar altında bişeyler arıyorlar.
    Özetle istemeyen değer görmüyor çok gördük örneğini.

4
    2 Yorumla
    • 48382727
      48382727
      +1 yıl

Bu durum benim nasıl olsa kalbim temiz namaz kılmayayım diyen insan gibi 😂😂😂 bu şekilde ahireti yakıyorlar
      Dünyadaysa nasıl olsa benim kalbim zengin deyip el üstünde taşınacağını sanan kadınlar bana haklıydın diye dönüyorlar dönersiniz tabi.

Yorumla
    • Muskl34
      Muskl34
      +1 yıl

@48382727 Sen git paragöz ol o halde.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Eceakın
    Eceakın Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Kuzenim de nişanlısına telefon almıştı. O zaman da anlam verememiştim hâlâ da veremem. Evlendiler mutlular mı hayır. Daha nişanlıyken böyle saçma sapan istekler varsa evlendikten sonra zaten isteklerini yerine getiremez ki insan. Ben sevgilime şimdiye kadar içtiğim suyun bile parasını ödetmedim ödetmem. Ödeyen var mıdır tabi ki vardır ve buna da karışmam ama bence insan karşısındakine parayla değil de karakterle ve emekle onu kazanabileceğini göstermeli. Yoksa yanlış evlilikler ve sonu hüsranla biten hikayeler oluyor.

2
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Varlıklı bir abim, yıllar evvel kız istemeye kız evine gittiğinde, kızın ailesi başlamış şunu, isteriz, bunu isteriz, pırlanta yüzük isteriz.. vs listeyi dökmeye. Tabi o zamanlar pırlanta öyle heryere olmayan sosyetik bir takı.
    Bizim eleman da bir lavaboya gideyim diyip evden çıkıp gitmiş. Bir daha da kızla görüşmemiz.
    Ben de olsam aynısını yaparım. Fa*hişeligin bile bir onuru varken, namuslu görünümlü böyle fh*işeleri eşim diye evime sokmam.

12
    3 Yorumla
    • Songül56
      Songül56
      +1 yıl

Fa. hişeliğin de bir onuru varmış vay ya

Yorumla
    • Songül56
      Songül56
      +1 yıl

ya

Yorumla
    • Muskl34
      Muskl34
      +1 yıl

@Songül56 noldu sasirdin mi?

Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Nude isteyen altın isteyen yüzük isteyen ev araba isteyen varsa iphoneda istenebilir
    Artık kimse karakter istemiyor çünkü😎

14
    4 Yorumla
    • KaptanMagaralı
      KaptanMagaralı
      +1 yıl

Eig için eyvallah 😎

Yorumla
    • ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz
      ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
    • gözdevcv
      gözdevcv
      +1 yıl

Yeni attiğim şeye bakar mısınız

Yorumla
    • KaptanMagaralı
      KaptanMagaralı
      +1 yıl

@gözdevcv neye pardon?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

160

Cevap

86

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.

İstemem

1
    0 Yorumla
  • Yıldo21
    Yıldo21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 56 , eic 90%
    +1 yıl

Aferin çocuğa kızın amacı mal mülk ama her şey para değil karakter saygı sevgi önemli ama bunu anlayan çok az insan var maalesef çoğu insan para olsun tamam nasıl olursa olsun ayyaş serseri ne olduğuna bakmazlar ben örneğin kız arkadaşlarım oldu güzellerdi ama karaktersizlerdi bende istemedim sevdiğim kadının kalbi güzel olsun vallaha billaha tillaha bana yeter başka şey aramam bir damla sevgiye muhtaç kaldık be layığıyla seven olsun ona çok değer veririm ama nerdeeeeeeeee😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡😠😠😡😡

2
    0 Yorumla
  • anonimdekim
    anonimdekim Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ben de bunu anlamıyorum.

Evi erkek halleder,
    Altını erkek halleder,
    Düğünü erkek halleder,
    Ev eşyalarını erkek halleder,
    Saçma sapan geleneklerin bedelini erkek öder,
    Saçma sapan âdetlerin bedelini erkek öder,
    Çalışma, geçindirme zorunluluğu zaten erkekte,
    Her türlü ağır maddi yük erkekte.

Tamam, peki. Kız tarafına ne kaldı? Erkek, neden onun gibi birisini seçsin? Kız, kendisinde ne biriktirdi ki onu seçsin?

Erkek iyi ki ayrılmış. Olgunlaşmadan, geleneklere körü körüne bağlı kalmayı bırakıp israfı terketmeden evlenmeyin.

Evlenmek iyice zorlaştı. Sonuç ne oldu, zina deli gibi arttı. Bu millet, kendi kendisinin sonunu getiriyor.

1
    0 Yorumla
  • hayatbahcesi
    hayatbahcesi Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 73%
    +1 yıl

Ben mehirim haricinde hicbirsey istemem. Bana hicbirsey yapmak zorunda degil. Bende hicbirsey yapmak zorunda degilim kimseye. Ikimizinde eli var ayagi var aklimiz kesiyorsa o istediklerimizi aliriz aklimiz kesmiyorsa hayalini bile kurmaya gerek yok. Bana hic kimse hicbirsey almak zorunda degil. Herkes kendi adetini sanini serefini bilir kendince neyi uygun görürse ona göre davranir bunda onun ikrami olur.

4
    2 Yorumla
    • 48382727
      48382727
      +1 yıl

Ne kadar mehir aldınız

Yorumla
    • hayatbahcesi
      hayatbahcesi
      +1 yıl

Evli degilim henüz almadim karsi tarafin durumunu zorlamayacak sekilde. Normalde eger meslegim isim maasim olmadigi bi durumda 3 ayimi gecinebilecegim miktarda assag yukari talep etmeyi düsünüyorum. Ha durumu vardir düz hesap yapar veya kendisi üzerine koyar.. ha durumu yoktur okadarina bile ozaman yarisi olur ne bileyim bi kismi evlenmeden önce bi kismi evlendikten bi kac ay sonra olabilir.. yani bunlar konusabilinecek seyler.. kimseyi zorlamaya ve zora sokmaya gerek yok..

Yorumla
  • Adıultimeguide
    Adıultimeguide Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Ne gereği var böyle şeylere ya gerçekten kendim alamıyorum daha adamı neden zora sokayım saçma sapan bir şey için o parayla gitsin birikim yapsın ne bileyim ev kurma harcaması vs. yaparız en azından birlikte yani bilmiyorum ben mi mantıksız düşünüyorum anlamadım. Bu insanlar açgözlülükte çığır aşmış artık iyi olmuş kurtulmuş kanaatkar gönlü zengin birini bulur inşallah.

4
    1 Yorumla
    • Kriminal_Kalp
      Kriminal_Kalp
      +1 yıl

Çalışıyor musun peki sen?

Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl

Bana çok görgüsüzce geliyor bu davranışlar. Benim kuzenim var yurt dışında yaşayan, ve mahalleden bir kızla evlenmişti. Kıza ordan iPhone getirttiklerini biliyorum örneğin, baya içine aldığı dona, totosuna yaptırdığı lazere kadar herşeyi erkek tarafına kaktırmışlar (tabi anlattıklarına göre). Bide bu akıllılar, durumumuz çok iyi pozları kesmeye devam etmek için istenen herşeyi karşılamış, düzenli para yollamış, seslerini çıkarmamışlar. Sonuç şu ki: Düğünde ottan b*oktan bir kavga çıktı, yumruklar havada uçuştu, gelinle damat düğünde ayrıldılar. Sonra anlatılanları hiç duyma, ne büyük çingenelikler, ne rezillikler…

0
    0 Yorumla
  • 126Pınar
    126Pınar Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

İstemem almak zorunda değil ne diye maddi zorluk yaşatayım ona. Kendi parasıyla alsın o zaman evlilik karşındaki insanı maddi olarak zor duruma sokmak değildir. Ha çocuk olur çocuğu için almak zorunda her iki taraf tabi ya da ihtiyaç olur bir şeye telefonda ihtiyaç ama elinde varsa ve maddi durum sıkıntılıyken aldırmak saçma bir de iphone demiş resmen. Böyle saçmalıklarla uğraşmam ben

3
    0 Yorumla
  • lilslut
    lilslut Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

İstemem ama alsa da hayır demem. Eskiden olsa hayır derdim hatta kızardım paranı niye böyle harcadın diye ama yaşadığımız kültür gereği şunu fark ettim hepsi olmasa da çoğu erkek bilinçsizce senin için para harcamıyorsa sana değer göstermiyor. Yüzüm tutmaz bir şey istemeye ama alsa da hayır demezdim yani.

2
    0 Yorumla
  • Biröylebirböyle__
    Biröylebirböyle__ Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 70%
    +1 yıl

Ne nişanlisi eşimden bile isteyemem çevremde isteyen duyuyorum ben şok oluyorum kendi anne babamdan yeni telefon (ihtiyacim olmasina rağmen) istemeyen ben nasil eşten isterim yani ne biliyim çok absürt bence. İstemem ayrica başima illaki kakar ileride bunu da göze alamam yani çok eyvallahsiz bir yapim var

2
    0 Yorumla
  • _betz_
    _betz_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Çok enteresan, babamdan abimden isterim istersem böyle şeyler nişanlımdan değil, evli olsa neyse derim ama bana aşırı saçma geliyor ya telefon gibi böyle basit ve para ziyanlığı olan şeyleri istemek...
    para nedir, nasıl kazanılır haberi olmayan biri evde oturduğu yerden iPhone 16 x max pro max ister tabii..
    cahil insan davranışı. Net.

2
    0 Yorumla
  • mina15
    mina15 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Kızlar Bir Adım Öne istemem kendi ekonomik özgürlüğüm var Rabbime çok şükür böyle sürekli nişanlıdan eşten bir şey istemekte özellikle canım saçma şeyler istemek dilenciliğin farklı bir türevi

2
    0 Yorumla
  • Beyefendi61
    Beyefendi61 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 98%
    +1 yıl

İsteyen çok oluyor.
    Bunu hoşgörüyle karşılamak gerek Maddi Durumu iyise neden olmasın.
    Kaldıki neden Kadın Mutlu olmasın gururlanmasın ya da o Zevki yaşamasın.
    Altı üstü bir İphone değer verdiğin Kadından değerli değil yaaa.
    Bakış Acısını değiştirmek gerekiyor bence.

2
    0 Yorumla
  • Nanana12t
    Nanana12t Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Eğer ki durumum varsa ve almak istiyorsa maddi olarak birazına destek olabilirim ama tamamiyle yeni bir telefon almak veya aldırmak anlamsız geliyor eğer iki tarafta hali hazırda çalışıyorsa. Sonuçta ne kadar aciliyeti olabilir ki? Tamam telefon gerekli ama illa da iPhone diye tutturduysa ona uygun durumu da olması lazım. İnsanlar çocuğuna bile bir şey alırken dikkatli alışveriş yapmaya çalışıyor açıkçası nişanlılıkta böyle bir şeye hiç gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • _BeBeRuhii_
    _BeBeRuhii_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 512 cevap paylaştı.

Bi kontör isteyemiyom 50 liralık utanıp insanlar servet degerinde telefon istiyor hayret ediyom valla. Telefon aldı nisanlimin ailesi 3 bin civarı degerinde önemli olan düşünmeleri Allah razı olsun. Ama mehir isticem istedim kadar o hakkım her kız istiyor.

1
    0 Yorumla
  • Zat-ı_Şahane_
    Zat-ı_Şahane_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 57%
    +1 yıl

Kaldiki annemden bile telefon istemedim, ikinci el aldim ilk telefonumu hemde 1000 liraya. Kalkipta 20 30 bin liralik iphone'yi elin oglundan hic istemem. Durumu iyidir ve evliyizdir elimdeki kirik telefonu gorup uzulup telefon alabilir 😅 iphone olmak zorunda degil cok pahali abi ya. Millette yüz yok cidden

1
    0 Yorumla
  • Burçsandık
    Burçsandık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 95%
    +1 yıl

O benden İ phone pro istesin, e o zaman bende ondan her gece en az 2 saat siyah deri kıyafetler içinde Kırbaçlı kelepçeli salıncaklı Sado mazo eğilimli işkenceli ilişki isteyeyim. Yetmez sabahta duşta tokat şaplak ne varsa. Çıkar karşılığı evlilik. Birde sözleşme yapalım tam olsun. Kişilik isterim, ahlâk ve vicdan isterim. Merhametli fedakar insan isterim. Maddiyat ile karşıma gelene bunları sunarım. Gerginliğini alır, epey eğlenir.

1
    0 Yorumla
  • aysslay
    aysslay Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır istemem nokia 3310 bile istemem.
    Ya olmaz öyle şey elon musk falan değilse istemem kardeş senin gibi benim gibi nirini niye zora sokayım.
    Malûm iphone fiyatları da wuhuu😁
    Ama nokia 3310 da istemem ayıp ya
    Ben annemden babamdan istemiyorum bunu nişanlımdan da istemem.
    Allah da istetmesin o kafaya getirmesin hiçbir durum beni yarabbim
    Büyük konuşunca oluyo falan yarabbim sen koru kötülüğün şerrinden
    Bencil isteklerden😔🙏🏻

1
    1 Yorumla
    • 48382727
      48382727
      +1 yıl

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Resmen para karşılığı kendilerini pazarlıyorlar. Madem para vereceğim neden sana veriyim, düğün vs masraflarını alt alta yazınca harcanan parayla canım istediğinde seçtiğim genç kızlar para karşılığı birlikte olabilirim. Kendini pazarlamak ayıp değilse, bu tercih de ayıp değildir.

1
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Benim nişanlım benden araba bile isteyebilir ama önce bana ev hediye etmesi gerekir 😂😂. Şaka bir yana dengim kadın isterim benden İPhone hediye bekliyorsa Rolex saat hediye edecek durumda olmalı. Bana kareli gömlek alan kıza telefon alacak değilim

4
    0 Yorumla
  • BayanOlric
    BayanOlric Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır istemem. İhtiyacım varsa ben alırım ya da babamdan isterim. Sonuçta nişanlım benim ihtiyaçlarımı karşılamak zorunda değil. Ayrıca neden o kadar pahalı bir şey talep edeyim ki illa almasını istersem de daha makul fiyatlı bir şey isterim

4
    0 Yorumla
  • ekkolataa
    ekkolataa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 92%
    +1 yıl

Erkekler istemez? Bu tip yıkık talepleri genelde “Ben kızımı bu maaşta çalışan birine vermemem.” Diyen aç gözlü köpek kadınların kızları ister.

2
    2 Yorumla
    • ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz
      ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz
      +1 yıl

🤣 🤣 🤣 Güzel tespit

Yorumla
    • ekkolataa
      ekkolataa
      +1 yıl

🙏🏼😂

Yorumla
  • MarsRafinha
    MarsRafinha Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Oh etmiş. Kendi maaşı olmayan yatıp yatıp makyaj yapıp cafeye gitmekten başka vasfı yok kaşarın sevgilisinden iPhone istiyor. El hareketi çekerdim ben olsam

5
    0 Yorumla
  • SaçaklıBebek
    SaçaklıBebek Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

İstemez adam olsun bana yeter karşılıklı anlaşılarak gereken şeyler alınır bir iPhone eksik kalsın bunu alacak adamın maddi durumu yok iken gidip masrafa mı girecek? Daha neler🙄 hemcinslerimin çoğunun burnu havada yazık.

3
    6 Yorumla
    • Muskl34
      Muskl34
      +1 yıl

Hemcinslerinin çoğu evlenmeye değmezmiş o halde.

Yorumla
    • SaçaklıBebek
      SaçaklıBebek
      +1 yıl

Bilemiyorum ben böyle düşünüyorum

Yorumla
    • Muskl34
      Muskl34
      +1 yıl

Hiçbir şey yapmadan sırf evleniyor diye her şeyi hak ettiğini düşünen kızı kim napsın...

Yorumla
    • SaçaklıBebek
      SaçaklıBebek
      +1 yıl

Fırsatçılık başka bir ismi yok birde aile büyüklerinin akıl vermesinden kaynaklı.

Yorumla
    • Muskl34
      Muskl34
      +1 yıl

Şahsen ben almazdım o kadar param olsaydı.
      Kendi yememe içmeme harcardım.

Yorumla
    • SaçaklıBebek
      SaçaklıBebek
      +1 yıl

Kendi düşüncen saygı duyarım 😅

Yorumla
  • KnightsSword
    KnightsSword Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Saçma sapan şeyler :D İyi olmuş bir ömür gitmezmiş onla.

1
    0 Yorumla
  • Musty_Gregor
    Musty_Gregor Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Yakn arkadasım kız istemeye gitti kız tarafı evin beyaz eşyaları Bosch marka olcak yoksa bu iş olmaz dedi 😃 onlar da aldılar şimdi cocukları oldu

1
    1 Yorumla
    • ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz
      ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz
      +1 yıl

Hahahaha 🤣

Yorumla
  • Birvarmışikiyokmuş00
    Birvarmışikiyokmuş00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

İstemem , istemek aşırı saçma. Kimsenin içinden 20 bin liralık iPhone almak gelmez. Ama diyelim ki onun içinden gelir alır neyse bir nevi kabul edilir. Diger türlü istemek görgüsüzlük. Parasıyla değil kişiyle nişanlanıyoruz

2
    0 Yorumla
  • Bayyoda
    Bayyoda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Nişanlıyken istemesi sanki almazsan nişanı atarım gibi oluyor evlendiğinde isterse sorun değilde Yanı Nisan aşamasında birinden Bir şey istemek iyi değil zaten bu devirde evlendiğinde çalışan her kimse baya kişiye koyar istersen doktor olsun yine sonuçta kesesinden Bir şeyler gidiyor

0
    0 Yorumla
  • gozde_nur
    gozde_nur Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl

istemem, zaten bunu nişanlıdan istemek görgüsüzlükten öte paragözlük oluyor , daha evlenmeden adamı soymaya çalışmak. ya sonuçta o benim eşim olacak bankam veya para ağacım değil , niye bir şey isteyeyim evlenince de her şeyi beraber karşılıyoruz zaten dengeli bir şekilde.

0
    0 Yorumla
  • YarabantlıRakıŞisesi
    YarabantlıRakıŞisesi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Maddiyat konusunu, evlenmeden ilişki içine sokmayı doğru bulmuyorum. Evlenene kadar herkesin kazandığı kendine. Hediye almak isterse anlarım ama istemem.

3
    0 Yorumla
  • Sedeaaa
    Sedeaaa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 75%
    +1 yıl

Günümüzde kadınlar erkek... Erkekler kadın. Bence normal. Çünkü erkekler başı kesilmiş horoz gibi geziyorlar 🥴 2 yıl çıkan arkadaşım var... 2 yıl çocuk bunu dışarı yemeğe kahveye içmeye götürüyor... yaw he bir marka çocuk 😜

1
    2 Yorumla
    • Muskl34
      Muskl34
      +1 yıl

Ne alaka kadın erkek rolleriyle iphone almak?

Yorumla
    • Muskl34
      Muskl34
      +1 yıl

Erkekler kadınların her dediklerini yapmak zorunda değil.

Yorumla
  • 123Noname
    123Noname Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Bence çocuk haklı. Nişanlılar diye mecbur mu 20 bin liralık telefon almaya. İphone'u kamerası dışında bence pek de farklı bir yanı yok ama insanlar bir şey popüler oldu illa alacaklar. Ben zengin de olsam 20 bin vermem telefona.

1
    0 Yorumla
  • MsmRntgnci
    MsmRntgnci Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Onlarda bana alsın 20.000 TL lik iPhone :) niye hep bunlar erkeklere kitleniyor 😅 hoş herşeyi ben yaptımda gene netice değişmedi artık kılımı bile kıpırdatmam kendimi aç ve fakir göstereceğim paraya gelecek olanın taa…

1
    0 Yorumla
  • Kamelyalı_Kadinnn
    Kamelyalı_Kadinnn Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 77%
    +1 yıl

Degil nisanli esinden istemez insan. Sif biriyle evlendin diye adam senin parazit gibi her masrafini karsimalak zorunda degil calis yap. Calismana izin vermiyorsa ben gene istemem tenezzul etmem hic bi erkege

2
    0 Yorumla
  • TheLostBoy
    TheLostBoy Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Boylr bi görgüsüzden ayrildim 2 yil once. iyi ki yapmisim o an sevgiden gozum secememis nasil biri oldugunu. az kalsin kabul ediyordum. kadinlar cok tehlikeli

2
    0 Yorumla
  • Aso6533
    Aso6533 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

I Phone daha değerliymiş aşktan sevgiden ne diye bilirimki yazık gerçekten. benim tlfnum bana yeter ne ailemden nede sevgili veya eşten asla istemem ya aç gözlü değilim.

2
    0 Yorumla
  • sevdayadahil
    sevdayadahil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

İstemem. Elimdeki telefonumu evlendim hala kendim faturasını öder ve kendim aldım. Kişisel ve giyim vs. Karşılamasını istemem. Birinden bişey istemek çok zor benim için.

2
    0 Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı.

Ben istemem su isterken çekiniyorum, ama benim gibilerin kıymetini bilinmiyor işte. 😂

5
    0 Yorumla
  • cayadabekleriz
    cayadabekleriz Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgiliyken aldıranları da gördüm nişana kadar iyi beklemiş lol. Şık bir davranış değil kişisel olarak çöp bile istemem.

3
    0 Yorumla
  • jackmiller
    jackmiller Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 85%
    +1 yıl

Nişanlıma değil sevgilime de alırım benim için sıkıntı değil ama haberi olmadan alırım. Nişanlımın bana ısrarla al demesini istemem en azından evlenene kadar.

1
    1 Yorumla
    • gözdevcv
      gözdevcv
      +1 yıl

Yeni attiğim şeye bakar mısınız

Yorumla
  • RuhsuzRuhTaşı
    RuhsuzRuhTaşı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Görgüsüzlük desem yetmiyor, kendini bilmezlik desem fazla geliyor.
    Toplumsal yaşamda belli değerlerimiz vardı eskiden, şimdi şöyle bir bakıyorum da dehşet bir düzene doğru hızla yol almaktayız.

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Telefon değil en ufak şeyleri bile talep etmem. Su devirde telefon çok iddaali bir talep 20.000 çok fazla. Ufak. jestler, incelikler yapılır ama oda kendiliğinden gelmeli. Kadin gururlu olmali

1
    0 Yorumla
  • SucukluPatates
    SucukluPatates Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl

Kendiside benim dengimse zenginse parası varsa istemeye yüzü vardır en azından gider 13 pro alır 38 bin yapıştırırım. Ama fakirse o nişanı atmak az olur

1
    0 Yorumla
  • NevHa
    NevHa Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Bi aralar vardı buna benzer bir durum. Nişanlıyken yeni telefon alma muhabbeti bir kaç yerde dönüyordu. Yazık, boş yere bir mal için ilişkileri bozulmuş.

1
    0 Yorumla
  • Korazonツ
    Korazonツ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ekonomi zor durumda 20 bin ₺ pahalı abi bir telefon için kendisine zengin koca bulsun ozaman Türkiye de
    İPhone bwm gibi şeyler zenginlik göstergesi oluyor artık

1
    0 Yorumla
  • isimsizkralicee
    isimsizkralicee Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır nişanlımdan istemem, telefonum var zaten, olmasa da kendim alırım kimseyi zora sokmaya gerek yok. Bi tanıdığımın nişanlısı da 5 taşı yok diye nişan attı oluyor öyle saçmalıklar

1
    0 Yorumla
  • ndjdndnddnsn
    ndjdndnddnsn Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 92%
    +1 yıl

istemem ben kocamdan da nisanlimdanda herhangi bi oara beklentim yok namuslu olsun yeter

4
    1 Yorumla
    • saltoglu
      saltoglu
      +1 yıl

Bütün erkekler senin bu iyi niyetine layık değiller. Kadına para yedireceksin. Para yemeyen kadın değer görmez bu bir kanundur

Yorumla
  • Manifalitikko
    Manifalitikko Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

ben 20bin tl lik ıphone kadar değersiz miyim 🥲 daha fazlasını alacak, kapımda kul, köle ve köpek olcak bende ona istediğini vericem, yani kalbimi 🙂

2
    1 Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

😂😀

Yorumla
  • HissizProfil
    HissizProfil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Nişanlıma son model iPhone almıştım kabul etmedi, ben de nişanı attım. artık kendisine bir çiçek bile almayan biriyle evli.

2
    6 Yorumla
    • Khadimdost
      Khadimdost
      +1 yıl

iphoneyi kabul etmedi diye nişan atılır mı ağbey?

Yorumla
    • Kamelyalı_Kadinnn
      Kamelyalı_Kadinnn
      +1 yıl

Boyle kizi buldugun icin basinin ustunde tasiyacagina... Siz oflah olmazsiniz. Deveye diken lazim demskki gercekten.

Yorumla
    • HissizProfil
      HissizProfil
      +1 yıl

@Kamelyalı_Kadinnn sakin olur musunuz hanımefendi, bu sadece ironi amaçlı yapılmış bir görüştür.

Yorumla
    • Kamelyalı_Kadinnn
      Kamelyalı_Kadinnn
      +1 yıl

Pardon ya bende cok ironi yapardım nasil anlayamadim bilmem

Yorumla
    • Khadimdost
      Khadimdost
      +1 yıl

@Kamelyalı_Kadinnn calm down esay

Yorumla
    • Kamelyalı_Kadinnn
      Kamelyalı_Kadinnn
      +1 yıl

@Khadimdost Couldn't you write in Turkish, do I have to open the translation? or know english?

Yorumla
  • Nedemezsiniz
    Nedemezsiniz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ya ben bakkaldan çikolata bile istemem isteyemem yani çekinirim kendi paramla alırım bunlar nasıl yetişmiş anlamıyorum

2
    0 Yorumla
  • Bordomaviyeşil
    Bordomaviyeşil Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

İstemem tabiiki zaten adam bir sürü yere para döküyor bide ben zorunlu olmadığı halde İphone aldırcam adama olacak iş mi yazık cidden

2
    0 Yorumla
  • İɴfᴇʀɴᴏ
    İɴfᴇʀɴᴏ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 67%
    +1 yıl

Yaani istenmez zaten hediye de istenmez sadece telefon olarak bakmayın

3
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Hediye olarak alırsa kabul edrm ama direk iPhone al bana demem

3
    0 Yorumla
  • ruhsuzkırmızı
    ruhsuzkırmızı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

İyi kide atmış zaten böyle şımarık insanla evlenirsen hayatının yanlışını yapardı.

3
    0 Yorumla
  • Gökkuşağımkayboldu0
    Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl

Yok artık daha neler alsa bile kabul etmem.
    Erkek olsaydım da öyle bir kızla evlenmezdim

3
    0 Yorumla
  • aaaliali
    aaaliali Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Maneviyat ve madde arasında bir çizgi vardır, maddeciler için bu çizgi kalındır, maneviuatcilar için bu çizgi incedir

1
    0 Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Ya ne demek istemek ya hiç mi utanmıyorlar isterken hiç mi yüzleri kızarmıyor yanlış anlar ayıp olur demiyorlar

1
    0 Yorumla
  • mavim8
    mavim8 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 36%
    +1 yıl

parası olan araba alıyor nişanlısına isteyen alsın ben istemem ama nişanlımdan o kadar pahalı telefon

1
    0 Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    +1 yıl

Hediye istenmez karşıdaki istiyorsa alir zaten param çoksa içimden gelir alirim zaten ama istemesi saçma olur

1
    0 Yorumla
  • Dördüncümurat4
    Dördüncümurat4 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

yok ben isteyemem 🤪 daha önce en az ıphone kadar pahalı bi hediye almak isteyen olmuştu hayır demiştim 😧😂

1
    0 Yorumla
  • _Snowflake_
    _Snowflake_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 94%
    +1 yıl

Istemem çok görgüsüzce istemek.
    Adamın yerinde olsam , fakirsen fakirliğini bil kimsin yani git kendin al çok istiyorsan derdim

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (186)
Devamını Gör(231)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Nişanlından iPhone ister misin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Iphone isteyen var mı? 4 cevap verildi
Çakma iphone var mı? 11 cevap verildi
Dolaptan iPhone almak? 9 cevap verildi
Çalınan iphone bulunur mu? 7 cevap verildi
Sevgilim iPhone istiyor? 7 cevap verildi
Iphone se hakkinda dusunceleriniz? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨