İnternet & Teknoloji Hangi sosyal medyalarda aktifsiniz? dengesiz9 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hangi sosyal medyalarda aktifsiniz? Hangi sosyal medyalarda aktifsiniz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bügehanım Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 57% +1 yıl İnstagram ve snapchat ama genelde paylaşımcı taraf değil izleyen olurum 0 1 Yorumla dengesiz9 +1 yıl Sanırım ben de Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 29,2b cevap paylaştı. Instagram, Whatsapp, youtube, facebook, KizlarSoruyor 0 0 Yorumla
Вukет Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Önceden konuşmuştuk mesaj atabilirmisin bir şey danışıcam 0 0 Yorumla
Anksiyetemazdi Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sosyal medya kullanmiyorum 0 1 Yorumla dengesiz9 +1 yıl Neler yapıyosun sıkıldığında Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnstagram ve discord 0 0 Yorumla
sueda1234 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl twitter 0 1 Yorumla dengesiz9 +1 yıl Tam streslik ortam 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnstagram ve snapchat ama genelde paylaşımcı taraf değil izleyen olurum
Sanırım ben de
Instagram, Whatsapp, youtube, facebook, KizlarSoruyor
Önceden konuşmuştuk mesaj atabilirmisin bir şey danışıcam
Sosyal medya kullanmiyorum
Neler yapıyosun sıkıldığında
İnstagram ve discord
Twitter
twitter