İnternet & Teknoloji Hangi sosyal medyada daha çok aktifsiniz? Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Ben instagrami daha çok kullanırım ya siiizz? Hangi sosyal medyada daha çok aktifsiniz? Cevapla Instagram Soruları Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bezginbeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Genelde KizlarSoruyor. Digerleri çok gereksiz geliyo. 1 0 Yorumla
Uzaklarda34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Buraya tek giriyorum başka hiç birinde aktif değilim ama burada da sıkıldım 1 0 Yorumla
_DorukHan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sosyal medyayla işim yok. Gerekli olduğu kadar neresi olursa giriyoruz 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Burası🥺 0 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı. burada 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı. Youtube 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 376 cevap paylaştı. İnstagram 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Genelde KizlarSoruyor. Digerleri çok gereksiz geliyo.
Buraya tek giriyorum başka hiç birinde aktif değilim ama burada da sıkıldım
Sosyal medyayla işim yok. Gerekli olduğu kadar neresi olursa giriyoruz
KS, telegram ve tiktok...
Twitterdı ama onu da kapadım
Youtube açıyorum yemek yerken sayılırsa
Sosyal medyam yok ne yazık ki..
Burası🥺
burada
YouTube, Twitter.
Facebook
Youtube
Burada