İnternet & Teknoloji Ülkemizden gitmesine üzüldüğünüz teknolojiler var mı? cpanel Takip Et FenomenGuru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor PayPal gitmese efsane olurdu çok özlüyorum :(Kesin tc kızlarınınn kural dışı kullanmaları yüzünden gitti Ülkemizden gitmesine üzüldüğünüz teknolojiler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Aynen, paypal iyiydi. Özellikle eBay alışverişlerini çok kolay hale getiriyordu. 0 0 Yorumla
theconqueror28 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Quaresma. Tam bir teknoloji harikası bir robottu... 0 2 Yorumla aycasakiin +1 yıl en sevdiğim robot ya keske gitmeseydi. Çok iyiydi Yorumla theconqueror28 +1 yıl Benim de... ama yapacak bir şey yok, her iyi şeyin sonu vardır Yorumla
battler Takip Et Xper 2 Yaş: 103 +1 yıl Paypal ülkemizi adam yerine atmıyordu keşke az ciddiye alsaydı Türkiye'yi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hatırlamıyorum
Aynen, paypal iyiydi. Özellikle eBay alışverişlerini çok kolay hale getiriyordu.
Quaresma. Tam bir teknoloji harikası bir robottu...
en sevdiğim robot ya keske gitmeseydi. Çok iyiydi
Benim de... ama yapacak bir şey yok, her iyi şeyin sonu vardır
Paypal ülkemizi adam yerine atmıyordu keşke az ciddiye alsaydı Türkiye'yi
İçecek koyup içiyormuşsun ya gorgusuzler yuzunden gitmiş