- Telefon, televizyon, tablet bilgisayar hiçbir sey yok. Bir uyandınız eski yıllara dönmüşsünüz.

Güzel olurdu teknoloji beynimizi zayıflattı insanları kolaya alıştırdı. Birazcık taş devrinde yaşasak uygarlık olarak gelişiriz.Özellikle telefondan başını kaldırmayan genç nesil olarak🥳
Efsane zaten zamanım yok telefonu bile anca aksamlar alıyorum elime miss gibi bir hayat ya. Beynim sakın, gözlerim agrimiyor hatta gözlük tanıyordum doktor gözlerimde irelileme olduğunu söyledi
Gayet iyi olurdu.. ama o zaman kendim yatatirdim :) Elon'u Bill'i topla bir ben etmezdi :P Turkiye super guc olurdu :))
Saka bir yana gayet iyi olurdu!
Cevap
11Cevap
Daha sıkıcı olurdu
sıkıcı ve eglencelide olabilir iletisim daha cok olurdu
İyi olurdu... Beyinler farklı şeylere upraşkara çalışırdı. Misal kitap okuma oranı artış gösterebilirdi. 😉
Hunga hunga mağara insanı misali gezerdik. Teknoloji sadece elektronik aletlerden ibaret değil. Hiç olmaması ilkel yaşama geri dönüş olur.
Şimdi ki döneme göre baya kötü olur.
Güzel olur bilmem ne diyenlerin elinden telefonu al 2 gün de kriz geçirir.
Değişik ve güzel olurdu ama teknolojik hayat insanın hayatını çok kolaylaştırıyor
Kötü olurdu ama bazen iyi yanlarını düşünmüyorum değil
Eksik, yoksunluk ama çok doğal bir hayat olurdu.
Kesinlikle öyle olurdu. 80-90’ların Tv programlarını, söyleşilerini, açık oturumlarını izle ne kadar fark var belli oluyor..
Bence mükemmel olurdu
Ölmüşten beter olurdum.
bolca muhabbet olurdu
Evet çocukken hep oyleydik
Daha güzel olurdu
Aynen yavrum 🫤
Daha iyiydi
Çokk çok iyi olurdu
Sıkıcı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?