Zengin icerikli Eko Plus 11GB paketine hos geldiniz. Paketiniz 11 GB internet, her yone 1100 dk, her yone 1100 SMS icermektedir. Detaylar icin https://dijital.li/MHBas B002
Napıcam ben şimdi 115 tl çok fazla iki katı ücret ödeyeceğim. Nasıl iptal edebilirim?
Napıcam ben şimdi 115 tl çok fazla iki katı ücret ödeyeceğim. Nasıl iptal edebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
gönderım 100 euro öde knk
Eşim öder ama gereksiz bi. paket. sadece 1 gb yükseltip iki katı para istiyor.
sende haklısın maksat paranın verılıp verılmemesı degıl maksat neden böyle pahalılastı o da var ma turkıyedekı operatorler burdan almanyadana lıyorlar bende almanyadayım burada ögrenmıstım
Doğrudur :( teşekkürler bilgi için.
Valla namazı kılıp yatacam çok uykum var kusura bakma. Buraya da sırf bu soruyu sormak için girdim bu gece. Uzun süredir girmiyodum. Telafisi mümkünse eşime külfet olmadan çaresine bakayım diye ama galiba iptal edemiyoruz. Neyse hayırlı geceler.
1 evlı kadın 2 bu saatte burada 3 namaz kılan kadın z ozellıkle bu sıteye gırmez kadın degıl erkekte gormez bu bır gercek ayrıca bu saatte telefon elde olan kadını kocası gorur bu ne der dıyecegım o kı kadın degılsı su dönme mahmut abılerdensın ama neyse sız gıbıelre uzulmuyoru acıyororum @ballac
Sana kendimi kanıtlamak zorunda değilim bay çok bilmiş hadi selametle...
kanıtla dıyen olmadı zaten sımdı engeller kacarsın neden dogrular meydana cıktı acınası acıdım
Neyse namaz geçiyo beni meşgul etme hadi iyi geceler
hahah tamam mahmut abı saygılar sunarım sdhash
Odeyecen