xxxxxx nolu hattınızın fatura tutarı xxxx, son ödeme tarihi xxxx...
Diye bir mesaj geldi.
İşin absürt tarafı, benim Turkcell' de hattım yok ki? E devlet' den bakıyorum, adıma kayıtlı operatörde yok Turkcell' de...
İsmine ucundan bakayım dedim, online ödeme işlemlerinden hiç tahmin etmediğim, bilmediğim bir ismin baş harflerini gördüm.
Sistemsel bir hata mıdır?
Ayrıca, bu mesajdan bir ay evvel Güvenli internet profili oluşturulmuştur diye bir mesaj da gelmişti. Soru şu, adıma kayıtlı değilse mesaj neden bana geliyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim başıma öyle bir şey geldi bana da borcunuz var diye , Ali bilmem ne soy adlı biri 10.000 TL gibi borç polise gittim numaramı benim dağıtmışlar e Nabıza vermişler milletin randevuları aşı onayları bana geliyordu, bende numaramı değiştirdim. Ne olur ne olmaz bir il ya da ilçenizde ki polislere danışın.
Nasıl yani ya?
Benim telefon numara mı kullanmışlar yani? Doğru muyum?
Bunun olumsuz ne dönüşü olabilir ki bana? İmzalı onayım yok, bir şeyim yok?
Yani bende böyle oldu bende onay vermedim ama dağıtmışlar, Çok şey dönüyor bu telefonlarda o numaraya neden mesaj geldi demek biri vermiş ancak bunu düzeltmeniz lazım. www.sikayetvar.com/.../turkcell-baskasinin-borc-mesaji-bana-geliyor bu sitede örnek yaşadığınız bir olay şikayeti var, Turkcell ile iletişime geçin ya da bayisine gidin. Size öyle mesajlar gelmemesi lazım.
Bana zaten 10.000 tl borç turkcel den gelmedi direk mesaj attılar 830lu numaradan yani panik etmeyin ama düzeltin.
peki teşekkür ederim.
İnşallah en kısa zamanda düzelir basit bir şeydir belki de , ben yaşadığım için uyarmak istedim belki sizi korkutmuş olabilirim. Sağlıcakla kalın.
Yok, korkmadım. Sonuçta benim onayım yok, imzam yok, herhangi bir şeyim yok. Neden tedirgin olayım ki... Hem müşteri hizmetlerini ararım, hem merkeze giderim, çözerim bu durumu.
Fatura adı' da zaten benim adım değil... Yani mesajın bana gelmesi absürt.
Doğru diyorsunuz hallolur o zaman, siz benim kusura bakmayın ağzım yandı bu konundan çünkü :)
yok estgf... tekrar teşekkür ederim : )
E devletten bak sende