Arkadaşlar ben Vodafone kullanıyorum tarifem yenilendikten 3 gün sonra faturam sistemlere yansıyor uygulamadan baktığım zaman fatura ödendi diyor müşteri hizmetleri bilgi vermiyor bayii bilgi vermiyor kim bu niye böyle oluyor acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
7-8 aydır böyle hatta iki ay aşım yaptım yüksek fatura çıkardım ödemez belki diye ama yine ödedi
biri yanlışlıkla otomatik ödeme talimatına almış olabilir biri benim annemin teline de yanlışlıkla göndermişti numara hepsi aynı sadece 0542 kısmı 0541 kısmı bir rakamdan dolayı böyle bir şey olmuştu senin de öyle olmuştur kesin aradı göndermiştim o zaman geri ona
Belki seni canından bile çok seven biri vardır sana hiç bir şeyin yük olmasını istemiyordur ama sana söyleyemiyordur belki hayatı karman çorman olmuştur sana elini uzatmak istemiş ama uzatamamıştır çok acılar çekmiştir belki bilebiliyor musun uşağum bilemessin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belki senden hoşlanan biri vardır o ödüyordur ya da erkek arkadaşın vardır gizliden ödüyordur hoşlandığını düşündüğün biri var mı
numaranı yeni mi aldın peki
Hayır 5-6 yıllık numaram
biri yanlışlıkla otomatik ödeme talimatına almış olabilir biri benim annemin teline de yanlışlıkla göndermişti numara hepsi aynı sadece 0542 kısmı 0541 kısmı bir rakamdan dolayı böyle bir şey olmuştu senin de öyle olmuştur kesin aradı göndermiştim o zaman geri ona
Otomatik ödeme olsa uygulamadan görünür
valla bilmiyorum bir şey diyemeyeceğim kime numarını vermişsen seni etkilemek için ödüyor ibandan para yollayıp mesaj yazan bile gördüm
Belki seni canından bile çok seven biri vardır sana hiç bir şeyin yük olmasını istemiyordur ama sana söyleyemiyordur belki hayatı karman çorman olmuştur sana elini uzatmak istemiş ama uzatamamıştır çok acılar çekmiştir belki bilebiliyor musun uşağum bilemessin
boş ver ödeniyor ona bak 😁
hayirsever bir vatandas :)
Hayırsever biri ödüyordur
Sevgilin mi ödüyor
annen baban
Hayır