Almak istediğim şey için para biriktiriyorum ama yetmedi üniversite okuyorum para kart ve normal kredi kartım var para karttakileri harcamıyorum Kredi kartından harcıyorum fakat yetmeyecek almam gereken şeye güvenli bir şekilde ailem fark etmeden
Ailem ekstrelerimi görüyor kredi kartındaki. kredi kartındaki parayı nasıl oraya yollarım para kartı yani şöyle düşündüm trendy ol cüzdanımda kredi kartımdan cüzdanıma Para yükledim sonra para karda para göndermek için fakat olmuyormuş. hangi karttan yüklediysen o karta geri yükleniyormuş böyle yapabileceğin güvenli bir site var mı hepsi burada gibi ama onda da olmuyor
Ailem ekstrelerimi görüyor kredi kartındaki. kredi kartındaki parayı nasıl oraya yollarım para kartı yani şöyle düşündüm trendy ol cüzdanımda kredi kartımdan cüzdanıma Para yükledim sonra para karda para göndermek için fakat olmuyormuş. hangi karttan yüklediysen o karta geri yükleniyormuş böyle yapabileceğin güvenli bir site var mı hepsi burada gibi ama onda da olmuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Gereksiz şeyler alma diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Meylovdur yapamazlar mi sor bi
Meylov ne
Kart bilgisini verdiğinde şifre kimin telefonuna ve mesaj kimin telefonuna gidiyo
Onların
Olmaz o zman meylovdur başka şekilde yapman lazım yani nakit ya da hesaplarına yatirman lazım parayi
Lan abi o mail order değil mi şu an farkettim sjsjsmdmxmx
Kullanmadığın şeyleri satmayı dene
Ya haptım da böyle olmayacak alan yok
Valla biraz daha biriktir dicem
Ne alcaksin ki
Akilli saat
Kuzum bunda bisey yokki ailen görse neden bisey desinki
Gereksiz şeyler almayın diyorlar
Hmm bakis acisi bisey diyemem, bir magazadan ürün alsan sonra onu tekrr iade etsen sana parayi pesin eline mi verirler yoksa yine karta mi aktarirlar? Türkiyedeki system nasil bilmiyorum belki öyle deneyebilirsin
Ablam be güzel ablam başka bi ülkedemisin bi euro at bi dolar at😂
😅😅 kiyamam evet de sen dedigim bi sekil dene belki olur 🌸
Teşekkürler ☺️
🥰💜
Sen ne alicaksin.
Akıllı saat
Ne kadar bu saat ben alayimda su konu kapansin Allah askina
Abim be
9 bin tl
Ya nutkun tutuldu 😂
Neden tutulsun 9 bin bu devirde parami sem bizi ne zannettin😉
O abim benim be