Tiktok’ta mı Instagram’da mı daha çok zaman geçiriyorsunuz?

Tiktok yeni favorim
Instagram'dan vazgeçemiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tiktokta çok severek takip ettiğim biri vardı hem onun videolarını eskiye inerek izlerken hem de yayınını kaçırmamak içimn tiktokta takılırken vakit geçirip hayrete düşüyordum 😂 ama artık kendisini takip etmiyorum dolayısıyla benim için bi anlamı kalmadı. Üfff yazacak ne çok şeyim varmış 😂
Cevap
41Cevap
Instagram tabikide. Tiktokta insanların saçma dans videolarını izleyemem.
Tik tok hesabım yok o tarz mecraları sevmem, bulunmam. İnstagram hesabım var onda da gün içerisinde vaktim olursa 5-10 dk bakıp çıkıyorum.
Tiktok bana aşırı saçma geliyor yav, videolarını bile izlemek hayatımdan zaman çalıyor hissi veriyor. Tabi herkese saygım var da bana göre öyle
İkisinde de vakit geçirimiyorum ben çünkü bana resim paylaşmak aşırı saçma geliyo tiktok özellikle aşırı saçma nerde boş beleş insan var hepsi orada
TikTok hiç açmadın. İnstagram da zaman geçiriyorum evet 🤭
Tiktok hic indirmedim bile bea bana arkadaslarimda gorduklerim yetti cok sacma geliyo
Tik tok hesabım yok çok şükür..
Instagram kullanıyorum..
Instagram sanırım tiktok bana sadece para kazanmak için yapılan bir platform gibi geliyor
Tiktok adeta çöplük yuvası.
Instagram'da vakit geçiriyorum. Daha kaliteli paylaşımlar var.
İnstagrama öyke bir bakıp çıkıyorum, çok sık kullanmam.
Tikitok kullanmıyorum. Instagramda ise çok çok az. Bazen haftalarca girmediğim bile olur.
Tiktok kullanmıyorum. Burada ya da instagramda daha çok aktifim.
Instagram'dayım genelde.
Genelde Instagram'dayım.
Şükürler olsun ikisini de kullanmıyorum sanatla, kültürle vakit geçiriyorum.
Tiktok hiç indirmedim. İnstagrami sildim çok vaktimi alıyor diye 2, hafta oldu kullanmıyorum
İkisini de kullanmıyorum desem🤷♀️
Tiktokculara beyin MR ı çekilsin
İkisinden de anlamam...
Tiktok geziyom cnmm yha
En İyi Cevap