İnternet & Teknoloji Hangisinde daha çok zaman harcıyorsunuz: Instagram mı, Facebook mu? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Instagram ben peki sz Güncellemeler+1 yıl Süper Soru 💙💙💙 Hangisinde daha çok zaman harcıyorsunuz: Instagram mı, Facebook mu? Cevapla Facebook Soruları Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl On bir yıldır Facebook kullanmıyorum. Diğerini hiç kullanmadım. Bir kitap için açtım ama o gün kapadım onu da. Kullandım sayılmaz. 0 0 Yorumla
TheBatuş Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl 4 gündür KizlarSoruyor aktif. Diğerlerine bakmıyorum bile 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Sosyal medyada artık çok takılmıyorum ama önceden Instagram da çok gezerdim. 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 717 cevap paylaştı. İnstagram onuda Melis Babadağ ve Derya Uluğ takip ettiğim için kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Instagram eskinin facesi olduğu için Instagram diyorum 0 0 Yorumla
shiftspace Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Facede günde 20 dk İnstada en fazla 2 saat Çoğunlukla okul dersVeya dizi film bu şekil 0 0 Yorumla
Gyurayeff Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl 3 dk ortalamam instagram yılda bikaç kez facebookgenelde kitap okurum araştırmalar yaparımcanım sıkıldığında boş zamanlarımda 30 dk falan twitter arada KS :D 0 0 Yorumla
İsooo95 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Facebook yaşıyor mu yaa 😄 instagram tabıkı 0 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl KS ye daha çok zaman harcıyorum 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 341 cevap paylaştı. Instagram tabikide ve burada 😊 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnstagram ama oda hesap yönettiğim için 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 413 cevap paylaştı. KS ama buradan Instagram geçtiğimiz oluyor 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl ikisiyle de işim olmaz..burası daha keyifli :) 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 891 cevap paylaştı. Instagram daha kullanışlı. 0 0 Yorumla
reiss_01 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Instagram Facebook tarih oldu baby 0 11 Yorumla seyda028 +1 yıl Populer olan twitter mi Yorumla reiss_01 +1 yıl Aynen Twitter ve instagram Yorumla reiss_01 +1 yıl Instayı ver takip ediym kanks Yorumla seyda028 +1 yıl Instagram hesabımı sildi Yorumla reiss_01 +1 yıl Niye la Yorumla seyda028 +1 yıl Başka birimini taklit ediyor adı altında kapattı hesabı mı çalmaya çalışan biri yaptı sonra şikayet ettirdi kapattı ınstagram da Yorumla reiss_01 +1 yıl Açabilirsin aç bi ara Yorumla seyda028 +1 yıl Açacam zaten Yorumla reiss_01 +1 yıl Aç daa Yorumla seyda028 +1 yıl Açacam dioma Yorumla reiss_01 +1 yıl Kanks aç sohbetlik bişeysin sen Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 918 cevap paylaştı. İkisi de eşit 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı. Twitter 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 815 cevap paylaştı. Facebook 0 0 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 480 cevap paylaştı. Instagram 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
On bir yıldır Facebook kullanmıyorum. Diğerini hiç kullanmadım. Bir kitap için açtım ama o gün kapadım onu da. Kullandım sayılmaz.
4 gündür KizlarSoruyor aktif. Diğerlerine bakmıyorum bile
Sosyal medyada artık çok takılmıyorum ama önceden Instagram da çok gezerdim.
İnstagram onuda Melis Babadağ ve Derya Uluğ takip ettiğim için kullanıyorum.
Instagram eskinin facesi olduğu için Instagram diyorum
Facede günde 20 dk
İnstada en fazla 2 saat
Çoğunlukla okul ders
Veya dizi film bu şekil
3 dk ortalamam instagram
yılda bikaç kez facebook
genelde kitap okurum araştırmalar yaparım
canım sıkıldığında boş zamanlarımda 30 dk falan twitter arada KS :D
İkisinide kullanmıyorum.
İnsta. Facebook kullanmıyorum
İkisini de kullanmıyorum.
Facebook yaşıyor mu yaa 😄 instagram tabıkı
KS ye daha çok zaman harcıyorum
instadayım.
Face ile pek işim yok.
Instagram tabikide ve burada 😊
İnstagram ama oda hesap yönettiğim için
KS ama buradan Instagram geçtiğimiz oluyor
Hiçbirisine girmiyorum bile.
ikisiyle de işim olmaz..
burası daha keyifli :)
Instagram daha kullanışlı.
Instagram Facebook tarih oldu baby
Populer olan twitter mi
Aynen Twitter ve instagram
Instayı ver takip ediym kanks
Instagram hesabımı sildi
Niye la
Başka birimini taklit ediyor adı altında kapattı hesabı mı çalmaya çalışan biri yaptı sonra şikayet ettirdi kapattı ınstagram da
Açabilirsin aç bi ara
Açacam zaten
Aç daa
Açacam dioma
Kanks aç sohbetlik bişeysin sen
İkisi de eşit
Facebook.
İnstagram
KS birtek..
Aklımdaki ile daha çok zaman harcıyorum 😉
Twitter
instagram