Bazen geceleri uyumak isteyip aslında uyuyamayız. Uyuyabilmek için de elimize telefonumuzu alabiliyoruz ve ne yazık ki tek geçen zaman sosyal medya da geçirdiğimiz zaman oluyor. Sizin böyle bir anınız oldu mu? Olduysa telefonda veya bilgisayarda sabahladığınız oldu mu?
Geceleri uyuyamayıp saatlerce telefon ya da bilgisayar başında kaldığınız oldu mu?
Telefon oyunu geliştirmeyi düşünmüyorum. Bilgisayar oyunu olacak ya da konsol. Gizemli bir puzzle oyunu olabilir. Örnek vereyim Prince of Persia gibi. Bunun daha modern hali. Senaryosuna kadar hazır ama bilemiyorum...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet gece hiç uyumadan sabah uyuduğum çok oldu
Deli gibi uykum var. Ama ben ne yapıyorum tahmin et?
Telefondasın 😅
Yok bilgisayar başında oyun oynuyorum. Arada KS bakıyorum. Ona buna salça oluyorum diyelim :D
Dbsnndndn iyi oyunlar 😃
Teşekkür ederim. Nasıl bir oyun geliştirmeyi düşünüyorsun? :/
Telefon oyunu geliştirmeyi düşünmüyorum. Bilgisayar oyunu olacak ya da konsol. Gizemli bir puzzle oyunu olabilir. Örnek vereyim Prince of Persia gibi. Bunun daha modern hali. Senaryosuna kadar hazır ama bilemiyorum...
Bulmaca oyunu tarzı düşünüyorsan kesinlikle müziklere iyi para harcaman gerek. Ve hikayesini merak ettim :)
Hikayesini ingilizce yazdım sadece diyalogları yok... Ayrıca öyle kendi fikrimi kimseye vermemem 🙃
Veremem*
Haklısın, oyun sever olarak merak ettim sadece :D
Sorun değil. 😊
Ben destekçinim. Yaparsan ben satın alacam. :)
Teşekkür ederimm 🥺❤
Rica ederim :)
Eğer karsındaki kişiyle muhabbetin gayet akıcı ve iyiyse bazen uyumayı erteleme durumu olabiliyor
Eskiden çok oyun oynardım ama şimdiler bitti o huyum
Her gece sabahlıyorum instagramın başından kalkamıyorum sabah eşim yine erken kalmışsın diyor uyuyamıyorum diyemiyorum da
Gececiyim genelde zaten
Evet hep oluyor fgfhhc
Uyumadan önceki 1 2 saatimböyle geçiyor
Buna kendini harcamak deniyor, bana göre değil.
pc başında sabahladığım olmuştur, oyundu chatti vs
Geceleri uyumam genelde
Gece uyumayıp saatlerce çavuş tokatlamışlığım var.
Oldu
Gençken oldu
Hemen hemen her gece
bazen oluyor
Çok.
Her gece?
Oluyor arada
Evet oldu
Oldu
Her gede değil ama oluyor bazen
evet oldu..
Oldu