İnternet & Teknoloji Sosyal medyayı ne sıklıkla kullanırsınız? Cnkyn Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Az mı çok muuuu Güncellemeler+1 yıl Kimse yok galiba Güncellemeler+1 yıl ... Sosyal medyayı ne sıklıkla kullanırsınız? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Her gün kullanıyorum 1 0 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Değişik bazen bir afta 7/24 gibi bazen bir afta veya daha fazla gunler 1 saat kadar gibi ailem ile konuşmaya 2 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. değişiyor bazen hiç girmem birkaç gün bazen üst üste girerim 1 0 Yorumla
buharsızütü Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ben 1 ayda bir kullanıyorum. 1 ay boyunca tüm sosyal medyayı siliyorum 1 ay sonra aklıma geliyor acaba mesaj önemli bir şey faln var mı diye bakmak için tekrar yüklüyorum bakıyorum ve tekrar siliyorum. AHJSJSJS 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. Neredeyse uyku dışında çıkmıyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her gün kullanıyorum
Değişik bazen bir afta 7/24 gibi bazen bir afta veya daha fazla gunler 1 saat kadar gibi ailem ile konuşmaya
değişiyor
bazen hiç girmem birkaç gün bazen üst üste girerim
Ben 1 ayda bir kullanıyorum. 1 ay boyunca tüm sosyal medyayı siliyorum 1 ay sonra aklıma geliyor acaba mesaj önemli bir şey faln var mı diye bakmak için tekrar yüklüyorum bakıyorum ve tekrar siliyorum. AHJSJSJS
Neredeyse uyku dışında çıkmıyorum.
Ülkelerin gündemlerini takip etmek için vs.
Az kullanıyorum
hergün
Beraberiz yani😊
Kullanmıyorum