Ne cikar bu olaydan?

merhaba oncelikle simdi bi sorum var bi fan sayfasinda herkesn fanini destekleyip yorum attigi bir post vardi ve bir kadin bir fani destekleyen insanlara yagdirip kufur etmis. yok bi tarsfinla mi izliyorsun soyle boyle vs bende dedim ki sen ruh hastasmisin a. k gozunle izlemiyorsun heralde bana o dakika yazmayip aksaminda noldu keva. e s. rtuk a. biti tarzi kufurler yagdirmis bende dedim ki senin hakaretlerini ekran goruntusu aldkm savciliga vericem bune boyle dedim ya ben sana bi ettim sen bana bin etmissin beni tehdit etmeue debam etti sen kmsin beni tehdit ediyosun seni ben veririm felan diger hesabimdan yazdim korktmak icin ozur dilesin diye sevgilisiuim ve bi polisim yaptiginiz dogru degil. dava acacavuz size yazdim bana yazdi tekrar sizi ben dava edicsm demek meslgi kotu kullanmak ha tam mugeanlilik olau yazmis bende hayir sadece seni korktmak isteidm ozur dilemen icin dedim oda devam etti demek sahtekarlik ha sebgilin beni vurdurtuvak yoksa felan filan paranoyakca devam etti. En sonunda beni 'ya'kelimesine dava edecegini soyleyip onun ettigi tum kufurlere sadece paea cezasi alacagini soyledibende bu evraklarla mahkemeye gitsen senin yuzune tukururler dedim ne cikar sizce yorumunuz nedir?
Ne cikar bu olaydan?