İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Samsung cuyum ben 😄 Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Antutu testlere Pek bakmıyorum Benim İçin genel kullanım da performans önemli verdiği Oyunlar da Maşallah Hiçbir sorun Olmadı kasma donma gibi 8 GB RAM var tabi birde Exynos 9820 işlemci bende ki S10 ama başarılı bir işlemci
Aynen Öyle Ben de Geçen Yıl Aldım 2 Haziran 2021 de Samsung Galaxy S10 Maşallah Kamerası olsun gerek İşlemci performans Ekrana zaten diyecek bir şey yok Çok canlı Kaliteli bi ekranı mevcut S8 ler Tasarım olarak Daha çok sevdiğim Samsung lar Onlarda İris Göz Tarayıcı Gelmişti biliyor sun S10 Serisinde Samsung Tam Ekrana geçince çerçeve bayağı inceltti Haliyle iris de Bildirim ışığı da kaldırıldı Ama Bu bir eksi oldu Bana göre Samsung Karizma gösteren o yanıp sönen bildirim ışıkları ve de iris ışığı idi Tabi bunlarda da Yuvarlak kamera eklenince sanal ışık ekleniyor Memnun musun peki oyunda performans nasıl call Of Duty Mobile oynadın mi S8 den
Oynadım çok da güzel oynadım şahsen gayet yeterli performans verdi çok seri oynardım bir dönem iyi sarmıştı beni de sonra bıraktım mobil oyunlarda o kadar zaman geçirmeyi sevmiyorum :D aynen IRİS göz tarayıcı var :D bir süre kullandım ama sonra yüz taramaya geçtim tekrar yüz tarama çok başarılı.
Samsung S10 dan sonra Biraz Bozdu kendisini Nedir Bundan sonra da Kulaklık girişini kaldırdı Hadi tamam bu pek sorun değil Tybe c kulaklık da üretiyor Ama Birde S20 Serisine geçince Biliyor sun Samsung Galaxy S5 de gelmişti ilk bu sensör Sağlık sensörü Nabız ölçer Arka Kamera hemen yanında Onu kaldırdı S20 Serisinde ve bi daha da koymadı Bunu çok eleştirdim Ne hakla gider de böylesine önemli donanımı kaldırır ki S10 da mevcut bu arada benim öyle sorunum yok he birde şimdiki Samsung amiral üst segment s serisi de artık kutudan Şarj adaptör çıkmıyor onu ayrıca satın alman gerekiyor en saçması bu oldu
Ben Ciddi Söylüyorum En Yüksek Full Grafik ayarında Oynuyorum Call Of Duty Mobile Kasma donma takılma sorunu Maşallah hiç yok tabi ısınma Oluyor da 😅 o kadarı da normal Pubg Mobile de Yüklü ara sıra onu da Oynuyorum Pubg Mobile En yüksek Grafik ayarında Açıyor HDR Aşırı da yani Pubg Mobile de Onu rahat oynatıyor ama sanki Cod mobile biraz daha rahat telefon en yüksek Pubg ağır biraz en yüksek ayarda Şirket Kar Edeceğini Düşünüyor ama insanların gözünden düşüyor böyle yaparak bildirim led kaldırdın tamam always on display olduğu için buna bir şey demedi insanlar Kulaklık girişi de kaldırdı bunu da Kulaklıklarin typce olarak yine kullanılacağı için buna da tamam Sonra nabız ölçer sensörü kaldırdı bu kadarı da fazla oldu İşe yarayan donanım di yetmedi birde Şarj adaptör paralı satıyor tüketiciye
Bende Takmıyorum Benim öyle eksiğim yok zaten 😅 S10 da birtek bildirim ışığim gitti birde sevdiğim iris gitti ama nabız kulaklık girişi duruyor S22 serisi de çıktı bu arada 😊 ben S10 da Android 12 Güncellemesini aldım Senin S8 hangi sürümde kaldı
Biliyorum Android 9.0 pie sürümünde kaldığını ben yine de sorayım dedim 😄 Benim S10 da 9.0 pie sürümü başlangıç sürümü Sonra Android 10 Q aldı Sonra Android 11 R aldı Ve en son da şu an ki güncel sürüm Android 12 S aldı Pubg Mobile oynadın mi S8 den
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İşte AnTuTu testine giren Mayıs ayının en iyi Apple cihazları, siz hangi Apple cihazlarını kullanıyorsunuz?