İnternet & Teknoloji Tf. numun ramını mamını siliyom başka nasıl yer açarım? tomsuzjeri Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnmiyor uygulamalar Microsof ve e postada kullanmıyorum bu yüzdenmi arıza Tf. numun ramını mamını siliyom başka nasıl yer açarım? Cevapla Uygulama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. AMC Security hızlandır uygulamasını, bir şekilde indirmeye çalışın. Telefonu taratın. Artık bütün dosyaları temizler. Yer açar.Onun dışında çözüm, cihazı fabrika ayarlarına döndürmek. 0 1 Yorumla tomsuzjeri +1 yıl Fotolarım gitsin istemiyorum bellek atmak lada uğraşamam pff Yorumla
Fafof_360 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tam temizliği işe yaramaz. Uygulama kaldıracaksınız ya da uygulama verilerini temizleyeceksiniz. 0 2 Yorumla tomsuzjeri +1 yıl Watsap bile kalktı yok fotolar vr tek Yorumla Fafof_360 +1 yıl İşletim sistemi nedir Yorumla
Sertsevenadammm Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 62% +1 yıl Fotolar videolar uygulama bellekleri silmelisin 0 3 Yorumla tomsuzjeri +1 yıl Video yok gibi eskiden kaldırdıryodu sonradan gitti tel Yorumla Sertsevenadammm +1 yıl Uygulama sil Yorumla tomsuzjeri +1 yıl Hiç bişey kalmadı😔🙄 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl umarım birgün türkçe öğrenirsin. 0 1 Yorumla tomsuzjeri +1 yıl ben almanca öğrenmem lazım Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Harici bellek tak 0 4 Yorumla tomsuzjeri +1 yıl olur mu acaba bi denesem ya da tf cu takarmı Yorumla TheBerto +1 yıl Yav sen de takarsın telefonunda yeri varsa küçük bir şey zaten sim kart gibi Yorumla tomsuzjeri +1 yıl Vardı içinde geliyo bana yuksek hafıza kart yok belki almm gerekir Yorumla TheBerto +1 yıl Aynen al bir tane Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
AMC Security hızlandır uygulamasını, bir şekilde indirmeye çalışın. Telefonu taratın. Artık bütün dosyaları temizler. Yer açar.
Onun dışında çözüm, cihazı fabrika ayarlarına döndürmek.
Fotolarım gitsin istemiyorum bellek atmak lada uğraşamam pff
Tam temizliği işe yaramaz. Uygulama kaldıracaksınız ya da uygulama verilerini temizleyeceksiniz.
Watsap bile kalktı yok fotolar vr tek
İşletim sistemi nedir
Fotolar videolar uygulama bellekleri silmelisin
Video yok gibi eskiden kaldırdıryodu sonradan gitti tel
Uygulama sil
Hiç bişey kalmadı😔🙄
umarım birgün türkçe öğrenirsin.
ben almanca öğrenmem lazım
fabrika ayarlarına dön
galeriyi videolarıda temizle
Harici bellek tak
olur mu acaba bi denesem ya da tf cu takarmı