Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Sim kartı 3G yapayım birde öyle arama yapayım dedim volte kapalı olduğu için arama yapilmiyormus. Sonra tekrar 4.5G yapınca arama oluyor fakat hemen sesliye geçiyor nasıl olacak bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Atılan o IMEI, eski tuşlu bir cihazın olabilir. E onlarda da kamera yoktu. Sorun bu mu emin olmak için, e devletden, cihazın yeni IMEI numarasını sorgulayın.
Peki e devletten IMEI sorgulasam nasıl anlayacağım eski telefonun mu ya da başka bişey olduğunu?
Sorgulama sonucunda, telefonunuza atılan IMEI numarasının, daha önce hangi cihaza kayıtlı olduğu yazar.
Sorguladım. IMEI 1 ve 2 vardı. Birincisinde durumun karşısında kayıt bulunamadı diyordu ikincisi sorgulanması. Ne demek bu anlamadım
Muhtemelen sorun dediğim gibi.
Bir uygulama üzerinden, görüntülü görüşme yaparak devam edin. Açmaya yönelik ayarlar vardır ama bu sefer de IMEI no işlevsiz kalabilir. Birini yaparken, hepsi bozulur.
Ne yapmalıyım? IMEI atan telefoncuya mı götürsem acaba? Bugüne kadar görüntülü konuşma oluyordu operatör üzerinden ama yarım saat bıraktım geldim akşam kimseyle konusamiyordum. Mecburen whatsaptan devam ettik. IMEI'den kaynaklı olabilir değil ni
Arkadaşım görüntülü aramış engelli olduğunu söyledi. Engellemedim dedim ama inandıramadım
Telefoncu ekstra bir şey yapmadıysa, sorun, IMEI kaynaklı.
IMEI noyu atan telefoncuya götürün. Düzeltir belki. Şimdi siz yapmaya kalksanız, IMEI işlevsiz kalsa, bir de ekstra ücret alır.
Aynen haklısınız. Pazartesi götüreceğim inşallah. Teşekkür ederim
Rica ederim.
Profil belli anlatim sana
Buyur anlat dinliyorum. Belki işine yarayabilir görenlerin
Sana anlatcaktim herneyse
Ne fark ediyor anlat işte
Baskasina sor sen
Sen bilirsin
Saol baci sen inat ettin bn değil
Ne alaka inatla. Anlatacaksan burdan anlat dedim. İhtiyacı olan birileri daha vardır belki ve burdan görüp halledecekler. Sen inat ettin özelden yazmamı bekliyorsun
Keriz deilim ozel programi anlatim burdan sana yazmazsan yazma napim
Ne alaka kerizlikle. Sanki senin özel programın halla halla ya. Kim bilir kaç milyon insan kullanıyordur onu. Her neyse yazma yeter
Sen cevap verme s. Git
Haddini bil
Gizliden sen salliyosun boyna isine gelmediyse yorum yapma