Elimde sadece ilk ismi ve bir tane profil fotoğrafı olan çocuğun herhangi bir sosyal medya hesabını nasıl bulurum?

Az önce bir yayıncının videosunu izliyordum sonra gartic oynamak istedim videodan dolayı, hem uyumadan önce kafayı boşaltmış olurum diye girdim internetten. Uygulama indirmeyip hesap açmamıştım. Oyun genelde çoçuk oyunu olduğundan öyle basit gelip geçiyordu. Sonra oyuna biri geldi işte ismini, yaşını bir de nereli olduğunu biliyorum başka bitiyöe konuşmalarından. Bir şey sormam gerek tanıdık gibi görünüyorsun falan diyerek instagramını istedim, çocukta da nasıl bir inatsa varsa vermedi sen ver dedi. Benim de kendi hesabımı vermek yemedi hemen yani gmail alıp yeni Instagram hesabı oluşturuyordum. Gmaili giriyorum instaya bir türlü hesap açmıyor. Gmaili oluştururken ss’ini almıştım hemen galeriye girip bakayım dedim belki yanlış yazıyorumdur diye, 2 saniye googledan galeriye geçtim direkt oyun odasından atmış canım oyun. Çocuğa da bi 10 dakika bekler misin demiştim o da tabi olur demişti ekmiş gibi oldum offf

Her neyse fazla uzattım, yani kısacası ben bu çocuğu nasıl bulabilirim. Adı, bir fotosu, yaşı, nereli olduğu; bunları biliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
kategoriyi değiştirmiştim geri otomatik deodorant roll-on yapmış
Elimde sadece ilk ismi ve bir tane profil fotoğrafı olan çocuğun herhangi bir sosyal medya hesabını nasıl bulurum?