Az önce bir yayıncının videosunu izliyordum sonra gartic oynamak istedim videodan dolayı, hem uyumadan önce kafayı boşaltmış olurum diye girdim internetten. Uygulama indirmeyip hesap açmamıştım. Oyun genelde çoçuk oyunu olduğundan öyle basit gelip geçiyordu. Sonra oyuna biri geldi işte ismini, yaşını bir de nereli olduğunu biliyorum başka bitiyöe konuşmalarından. Bir şey sormam gerek tanıdık gibi görünüyorsun falan diyerek instagramını istedim, çocukta da nasıl bir inatsa varsa vermedi sen ver dedi. Benim de kendi hesabımı vermek yemedi hemen yani gmail alıp yeni Instagram hesabı oluşturuyordum. Gmaili giriyorum instaya bir türlü hesap açmıyor. Gmaili oluştururken ss’ini almıştım hemen galeriye girip bakayım dedim belki yanlış yazıyorumdur diye, 2 saniye googledan galeriye geçtim direkt oyun odasından atmış canım oyun. Çocuğa da bi 10 dakika bekler misin demiştim o da tabi olur demişti ekmiş gibi oldum offf
Her neyse fazla uzattım, yani kısacası ben bu çocuğu nasıl bulabilirim. Adı, bir fotosu, yaşı, nereli olduğu; bunları biliyorum.
Her neyse fazla uzattım, yani kısacası ben bu çocuğu nasıl bulabilirim. Adı, bir fotosu, yaşı, nereli olduğu; bunları biliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
kategoriyi değiştirmiştim geri otomatik deodorant roll-on yapmış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
"Bu bana sövdü" diye ihbar et, polis senin yerine bulur. Ama sonra başına geleceklerden ben sorumlu diilim
ahahsh bu nasıl aklına geldi ya
Harikayım dimi
Biraz baktım profiline toxic misin komik mi dalga mısın ciddi mi belli değil çok iyi
Bi an gömüyon sandım övmüşsün
düzgün insanlar sosyal medya kullanmaz
ne?
Ne saçmaliyor bu kız düzgun insanlar sosyal medya da da var kafa dan boş konuşupta kızı burada umudunu tüketmeyin araştır resmini at biyere aranıyor de bulur sun
Sosyal medya hesabını bulamazsın
Zor bulursun
imkansız mı?
Evet onun gibi birsey
değildir ya
Başka yöntem gelmiyor aklıma bu sitedenmi
Hayır bir de bekler misin dedim adam tabi dedi sonra siteden çıktım dalga geçmişim gibi oldu
Yok buradan değil
Sen kendi resmini atinmiya
Ne?
Ya bide şöyle bir şey var farklı insanlarla konuş o cak diye bir şey yok
Farklı insanlardan kastın ben mi başka mı?
Yani çocukla filortmu etmek istedin nasıl bir etiki burakt8
açık olarak hiç öyle bir şeyden bahsetmedim de adama farklı şekillerde 50 defa konuşmaya çalıştım instagramını istedim kaç defa ben veremem sen ver dedi
Yani ilaki o çocuk mu başka insanlara bak diyorum öyle bulman zor diyom
Ya zaten öyle sevgili olmak falan gibi bir amacım yok tanımıyorum ki sadece birkaç şey soracaktım iki bişey konuşurdum o kadar ne kadar inatçıymış
Sende verdin adam dönmedi yani
Yukarıda anlattım her şeyi verecktim vermek için galeriden bir şeye bakmam gerekti googledan 1 saniyeliğine farklı uygulamaya geçtiğim an siteden attı
Hım bana sor yapicam birşeyde bildim veya acklariz
anlamadım?
Yani neydi sormka istedin ben cevplıyım dedim
Bulamazsın
Bulunmaz