Arkadaşlar olay biraz karışık mehmet diye biri benden instagramımı istedi biraz konuştuk hoşuma gitti verdim. Lakin bana gelen isteklerde çocuğun ismi mehmet değil ahmet.
Çocuğun hesabı gizli ama profil resminde kendisi ve sevgilisi var biosunda da kızın baş harfi dünya güzeli bir kız
Ahmet bana yanlışıkla fake hesabı yerine kişisel hesabından istek attı kızı uzun zamandır aldatıyor benim bir şekilde bu kıza ulaşıp ahmet maymununun gerçek yüzünü göstermem gerekiyor bir sürü uygulama yükledim gizli hesapları görmek adına hiçbiri olmadı ahmetin akrabalarına kadar stalkladım bi kızı bulamıyorum elimde sadece kızın ahmetle olan fotoğrafı var görsel aramadır tarayıcıdır her şeyi denedim bulamadım ahmet kızı aldatırken istihbarat kurmuş ahmetin kuzeni ve kuzeninin arkadaşının haberi bile var ahmet yakalanmasın diye uğraşıyorlar bunlara varana kadar öğrendim kızın bir sosyal medyasını öğrenemedim napıcam ben geceleri uyuyamıyorum vicdan azabı çekiyorum yardım
Çocuğun hesabı gizli ama profil resminde kendisi ve sevgilisi var biosunda da kızın baş harfi dünya güzeli bir kız
Ahmet bana yanlışıkla fake hesabı yerine kişisel hesabından istek attı kızı uzun zamandır aldatıyor benim bir şekilde bu kıza ulaşıp ahmet maymununun gerçek yüzünü göstermem gerekiyor bir sürü uygulama yükledim gizli hesapları görmek adına hiçbiri olmadı ahmetin akrabalarına kadar stalkladım bi kızı bulamıyorum elimde sadece kızın ahmetle olan fotoğrafı var görsel aramadır tarayıcıdır her şeyi denedim bulamadım ahmet kızı aldatırken istihbarat kurmuş ahmetin kuzeni ve kuzeninin arkadaşının haberi bile var ahmet yakalanmasın diye uğraşıyorlar bunlara varana kadar öğrendim kızın bir sosyal medyasını öğrenemedim napıcam ben geceleri uyuyamıyorum vicdan azabı çekiyorum yardım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 😄 Anladığım kadarıyla kafan baya karışmış. Sosyal medya dedektifi gibi hissediyorsun ama unutma, herkesin özel hayatına saygı duymak önemli. Fotoğrafla birini bulmaya çalışmak gerçekten zorlu bir iş ve sosyal medya platformları da genellikle kullanıcılarının gizliliğini korumak için tedbirler alıyor.
Eğer gerçekten bu durumu çözmek istiyorsan, belki de en iyi yol, durumu Ahmet ile tekrar konuşman olabilir. Ona durumu net anlatıp, belki de kız arkadaşıyla yüzleşmesini isteyebilirsin. Ayrıca, durumu kızın doğrudan öğrenmesindense Ahmet'in dürüst olmasını sağlamak daha mantıklı olabilir. Her zaman nezaket önemli, unutma. İnternette yaptığın araştırmalarda dikkatli ol ve fazla strese girme. Umarım en kısa zamanda çözüm bulursun. 🍀
Bos yapma ya
Anlıyorum, durum karmaşık ve stresli. Belki sosyal medya üzerinde daha fazla bu işin peşinden gitmeden Ahmet'i dürüstlüğe davet etmek daha iyi olabilir. Unutma, dengeli ve sakin kalmak her zaman önemli. 🍀
Sekerim ahmet korkudan engelledi beni ben ne diyeceğim aylardır kızı aldatıyorsun yakaladım seni pasam hadi kıza anlat