İnternet & Teknoloji Hiç hoşlandığınız biri için aşk testlerini doldurdunuz mu? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hiç hoşlandığınız biri için internetteki aşk testlerini doldurdunuz? bence bı çoğunuz doldurmuştur eminim 🤣 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hiç hoşlandığınız biri için aşk testlerini doldurdunuz mu? Cevapla İnternet Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. hayır yapmadım 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Böyle şeyleri çok fazla inanmam açıkçası aşkın var olduğuna da inanmıyorum Allah'ın kaderimize yazdığı nasipten öte yol yoktur 0 0 Yorumla
Belkitiryakii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Küçükken çok yapardık boyle seyler. İsimden hesap yapmalar vs vardı... Çocuk aklı iste.. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ohoo kaç kere. İnanmıyorum artık çoğu şeye inancım kalmadı. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl İlkokul da evet ah aslı ah şimdi suratına bile bakmam çocukluk aşkı işte 😂😂😂 0 0 Yorumla
yalnız_banker Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl senden görüp doldurdum hoşlanıyormuşama hiç yazmıyor ne fark eder 0 0 Yorumla
Noami Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her genç kız yapmıştır diye düşünüyorum 😂🫣 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. lkmfkdldgf küçükken yapıyordum :D 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 341 cevap paylaştı. Doldurduk ta gene olmadı gene olmadı 😊 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yapmıştım sdkjfgsdklfhksdfhdsf allah kahretsiiiinn 0 0 Yorumla
Karçiçeklerim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gerek var mi ya da işe yarıyor mu 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tabi zjjsjs 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır doldurmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
hayır yapmadım
Böyle şeyleri çok fazla inanmam açıkçası aşkın var olduğuna da inanmıyorum Allah'ın kaderimize yazdığı nasipten öte yol yoktur
Küçükken çok yapardık boyle seyler. İsimden hesap yapmalar vs vardı... Çocuk aklı iste..
Ohoo kaç kere. İnanmıyorum artık çoğu şeye inancım kalmadı.
İlkokul da evet ah aslı ah şimdi suratına bile bakmam çocukluk aşkı işte 😂😂😂
senden görüp doldurdum hoşlanıyormuş
ama hiç yazmıyor ne fark eder
Her genç kız yapmıştır diye düşünüyorum 😂🫣
lkmfkdldgf küçükken yapıyordum :D
yapmıştım böyle bir şey. :D
Doldurduk ta gene olmadı gene olmadı 😊
merak ettim doldurcam şimdi :)
yapmıştım sdkjfgsdklfhksdfhdsf allah kahretsiiiinn
Gerek var mi ya da işe yarıyor mu
İşim olmaz bu testlerle
Evet yapmıştım gençken