İnternet & Teknoloji 1 ay En iyi fal baktırma uygulaması ne? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 En güzeli en iyi bakan kahve falı uygulaması hangisi Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter En iyi fal baktırma uygulaması ne? 24 Görüşünü yaz
Birisii__ Xper 6 1 ay Derya Abla. Gerçekten çıkıyor çıkmıyora bakmadım ama ne hissettiğimi, ne istediğimi çok iyi biliyor. Olacak diyor. Bekliyoruz.😂😊 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
İbrahimAsaf Xper 6 1 ay canım işler yapıyorsun boşa isler Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Boş yapma ya can sıkıntını gideremedik mi sitede kardeş 😂😂 başka sitelerde ca onları dene haydi İbrahimAsaf 1 ay Sıkıntı sendezaten kendine çin musallat edecen
hot_chocolate | İnternet & Teknoloji konusunda 294 görüş paylaştı. Master 1 ay Falladdin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kızlarcoksoruyor__ Xper 6 1 ay Faladdin bence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum izmirli_beyy 1 ay dedikleri cıkıyor mu kardeşimm kızlarcoksoruyor__ 1 ay Tarot falı çıkıyor öbürünü denemedim izmirli_beyy 1 ay teşekkür ederim keyifli günlerr Hepsini Göster Daha Az Göster kızlarcoksoruyor__ 1 ay Eyw
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42Derya Abla. Gerçekten çıkıyor çıkmıyora bakmadım ama ne hissettiğimi, ne istediğimi çok iyi biliyor. Olacak diyor. Bekliyoruz.😂😊
canım işler yapıyorsun boşa isler
Boş yapma ya can sıkıntını gideremedik mi sitede kardeş 😂😂 başka sitelerde ca onları dene haydi
Sıkıntı sendezaten kendine çin musallat edecen
Falladdin
Faladdin bence
dedikleri cıkıyor mu kardeşimm
Tarot falı çıkıyor öbürünü denemedim
teşekkür ederim keyifli günlerr
Eyw
Falaaddin
fal yalandır