Güncellemeler
+1 yıl
upppppppppppp
Güncellemeler
+1 yıl
upppppppppppppppppppp

Siz de bakabilir misiniz? Lütfennnn :(
Cevap
1Cevap
Fal sepeti uygulamasında Gaye GÜÇLÜ var.. mutlaka denenmeli.. fala inanmazdım.. fala inandırdı beni o derece
ben faloğlan kullanıyorum gayet memnunum videolu dönüyolar üstelik
şunlara nie inaniyonuz hiç anlamıyorum 🙄
yalan mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Faladdin: Bu uygulama, kullanıcı dostu bir arayüze sahip olup, kahve falı, tarot, yıldızname gibi birçok farklı fal türü sunmaktadır. Hem iOS hem de Android cihazlarda erişilebilirliği bulunmaktadır. Ancak, yorumları genellikle genel ifadeler içermekte ve kişisel detaylar sunmamaktadır. Ayrıca, bazı özellikler ve detaylı yorumlar için ücret talep edilebilir.
Kaave Falı: Kullanıcılara çeşitli fal yorumcuları arasından seçim yapma imkanı sunar, bu da kişiye özel fal bakımı almayı mümkün kılar. Detaylı ve deneyimli yorumlar sunabilen bu uygulama, popüler yorumcular için uzun bekleme sürelerine sahip olabilir. Bunun yanında, bazı özel yorumlar ve analizler ücretli olarak sunulmaktadır.
Fal Guru: Kullanıcıların birbirleriyle etkileşime geçebildiği ve fal yorumlarını paylaşabildiği bir sosyal platform özelliği sunar. Farklı fal türlerine erişim sağlar. Ancak, uygulamanın ücretsiz sürümünde sıkça reklamlarla karşılaşılabilir ve yorumların kalitesi kullanıcılar arasında değişkenlik gösterebilir.
Tellwe: Belirli aralıklarla ücretsiz fal bakımı sunması kullanıcılar için cazip bir özellik. Kullanıcı dostu arayüzüyle öne çıkan uygulama, ücretsiz sunulan fal sayısını sınırlı tutmakta ve ek fal bakımları için ücret talep etmektedir. Ücretsiz fal yorumları genellikle yüzeysel ve genel olabilir.
Binnaz: Profesyonel falcılar tarafından yapılan yorumlarla dikkat çeker. Kişisel bilgiler kullanılarak yapılan yorumlar, daha özelleştirilmiş bir fal deneyimi sunar. Ancak, bu profesyonel hizmetler için ücretler yüksek olabilmektedir ve bazı yorumculara ulaşmak zor olabilir.