Tc kızları müebbet yer bu gidişle.

Stalka baktım şimdi. Kişinin paylaşımlarını, hareket geçmişi, yorumlar vb. şeyleri araştırma incelemeye benziyor anladığım kadarıyla. Ekran görüntüsü alınmadıkça, rahatsız edici bir davranış biçiminde bakılmadıkça suç sayılmamalı. Stalk yaptığım yokta hani bana biraz saçma geldi. Basit mantıkla belki hoşlanıyor nasıl biri huyu suyu nasıl neler paylaşıyor nasıl biri öğrenmek amaçlı stalk yapıyor olabilir.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bu soruyu soran herkese bu yorumu yaptım 😁😂😂
https://youtube.com/shorts/FmvbnDC4YSY?feature=share
Mahkemeler zaten ev sahibi kiracı davalarıyla doldu taştı, üstüne bir de eski kız arkadaşını fake hesaptan takip etti diye liselileri toplayıp yargılayacak değiller. Mahkeme salonu kalmaz o işe, yargı sistemi çöker gider.
Bu bahsettiği şey çok aykırı durumlar için geçerlidir. Bir sürü hesaptan açıp açıp takip etme, bir yandan yazıp tehdit etme vs.
Site kızları yapar mı yapar yani 😄 Hatta burada stalker nickinde biri vardı, umarım ona bir zararı dokunmaz gereksiz yargıdan falan fhfhf Tabii siteyi terk etmediyse şimdiye kadar 😄
Tecavuzcüye, dolandırıcıya, dayakçı kocaya, şiddete, adam yaralamaya, tehdite, şantaja ceza yok!
Stall yapmaya mi ceza var hadi ordan 😂😂
Doğru mu bu haber? Birinin profiline bakmanın ne gibi bir cezası olabilir ki yoksa stalk yapmanın anlamını ben mi bilmiyorum
Stalk yapmanın kime, nasıl bir zararı olabilirmiş de cezası gelmiş? Adalet sistemimiz iyice garip bir hal almaya başladı.
Zamanında stalk yapmayı bıraktığım iyi olmuş yoksa avukata para vermek için kredi çekmek zorunda kalacaktım
Bunu sürekli yapana stalker deniyor onlara belki de bizim ne suçumuz var adam gelmiş begenmiş yorum yapmış bakmayakmı
Stalk yapacak kadar işsiz olanlar zaten ayrı bir dünyada yaşamalı
Bedava çorba demek bu stalk yapilman istenen buraya gelsin 😘
Açıkta olana herkes bakar. Stalklanmak istemeyen profilini gizliye alsin
Harika haber kızların herkesi stalklamasından bıkmıştım
Kim nerden bilecek kim kimi stalklıyor, rahatsız etmediği sürece ispatı yok
stalk yapma nasıl anlaşılıyorki, maksat ne anlamadım, stalk göz atma değil mi?
Adı üstünde stalk yani kimin haberi olacak ki? Allah'tan hiçbir sosyal medyayı kullanmıyorum yoksa durduk yere suçlu olacağız. TC kızı bunun da üstesinden gelir, ben güveniyorum canım hemcinslerim. ❤️🌸
Suç teşkil eden durumun tanimi gerekli.. herkes birilerini takip ediyor, herkes hapse mi girecek... bu sosyal medya avukatlari da enteresan
Çok mantıksız. Zaten görülen bilgiler kişilerin kendi izinleri ile internet ortamında bulunan bilgiler.
Hiç ayrıntı verilmemiş, muhtemelen gizli hesaplara falan özel uygulamalarla erişip stalk yapanlar için falandır. Yoksa instagramı açıyorum bir sürü arkadaşım bir şey paylaşmış, profillerine şöyle bir bakıyorum. Mapusa mı atılıcam şimdi :D
Önce Stalkın ne olduğunu açıklamak lazım sadece profile bakmak ya da birini takip etmek değildir! Ciddi anlamda rahatsız etmek ve tehdit, taciz (sözle) etmek demektir! Ve bence bu suç! Başıma geldi cezası olmalı kesinlikle!!
Gerçekten öyle sanıyordum. Bilmiyormuşum;öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim. Yoksa herkes gider😂
Aha artık erkekler değil kadınlarda bolca hapse giricek 😜😂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş