Yeni bir ilişkiye başlarken sevgiliniz size takipçileri siliceksin diye söylenirse siler misiniz?

Söylenemez, sosyal hesaplarım yok.
Bu sevgili, aşk konuların da insanlar son derece saygısız birbirine karşı.
Emir vererek konuşulmasından hiç hoşnut olmadığım gibi çocuksu tavırlardan da hoşlanmam. Olgun ise her şartta olgunluğunu göstermeli. Sil, kapat gibi şartlı emirli söylemlere gelemem.
Yeni bir ilişkiyi bırakın, eski de olsa yapmam. Birisiyle sorunu vardır, hoşlanmıyorum bundan demiştir, silerim o kişiyi ama sırf kıskançlık altında bana bir şey diyemez. Yapmam zaten
Ben kabul ederim bir noktada haklı kıskanır istemez falan ama aynı şekilde bende onun takip etmesini istemem beni kabul ederse bende o şekil etmem karşılıklı olursa çıkarım ancak
Çok saçma geliyor bana
Yani sırf sevgilisi istiyor diye silmek zorunda değil. Ayrıca ilişki daha yeniyken biraz saçma da. Onun yerine ilişki belirli bir seviyeye geldiğinde hesaplar paylaşılabilir.
Cevap
23Cevap
Ücretsiz deneme sevgililiğiniz sona ermiştir güle güle derim
Anlamlı ve güzel kıskançlıklarımız vardı önceden.
Kısa giyme, göbek açma gibi gibi. Şimdilerde takipçi olayı olan sosyal platformlar aldı yerini.
burada hassas bi nokta var. Okul iş vs burdan ekli arkadaşlar ise ne alaka silinsin ancak gider de tanımadıgı kadınları eklemişse zamanında onları bi zahmet silsin
Sevgilim olsaydı müdahale ederdi. Onun rahatsız olacağı kişilerle arkadaşım. Mesele eski sevgilim.
Bu kişilerle muhabbetimi kesebilirim. Ve takipten çıkarım.
Bence önemli olan takipçi değil takip ettiklerim.
Zaten her önüme gelenin takip isteği kabul etmem. Neyi ne yapacağımı çok iyi bilirim.
Güvenmiyorsa ilişkiye başlamaz.
Bunu ben daha önce yaptım😂 Çıkardım yani.. Öyle yaptım diye de evliliğe gitmedik yani.. Yapmayın arkadaşlar saçma sapan bir ilişki oluyor eldeki😂
Gereksiz ve ergence bir istek bana göre. Ama yine de o da kendininkileri silecekse silerim.
Karşılıklı oluyorsa kabul ederim. Yoksa silmem. Kimse bana emir verir gibi sileceksin diyemez. Yolarım bıyıklarını 😂
Silmem tabiki. Neden arkadaş çevremi ya da etkileşimde olduğum insanları silip atayım?
Çok ergence bir davranış
Ailem dışındaki tüm karşıt cinsleri silerim. Zaten ben sosyal medya kullanmam o vakitte sonra. 😃
Yeniyse hayir ama eger ciddi dusunursek ve evlenmeye kadar gidecekse silcek mecbur ben demeden
Ergenlik yapmasın bir sene önce dedi biri bunu bana sen ergen misin diyince sustu
Yeni başlıyorsam kesinlikle yapmam, yaşanmışlık varsa çıkarırım elbette
Güveniyorsa öyle bir şey söylemez. Hem ben karışmıyorsam oda karışamaz.
Yok abi ya orta bir yol buluruz herhalde :D
Az takipcim var zaten neyi sildirecekki onlarda futbolcu zaten
hayır ben daha çok söylenirim sjd
Hayır, böyle kurallar emirler hoşuma gitmez.
Çocuk değilseniz böyle bir şey yapmazsınız
Asla öyle bir şey isteyecek bi kızla çıkmam zaten
Aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğim ne derse o 🤪
Nuri eniştemde dahil mi kdjdxjdjdkxj
Şart koyduğu en ufak bir şey de bitiririm.
karşılıklı olabilir bende kıskancım çünkü
çok saçma, silmem tabi
Silmem 😂
Tamam taamm İnandım 😂
Çok saçma bi istek
Sevgiliden ayrıl
Silmem
Takipçilerin toplamından daha iyi ise , TABİKİ
Yok öyle bir dünya
sildirdim valla :)
Silmem tabi.
Çıkarmam