İnternet & Teknoloji Cep telefonunuzun hangi işlevini en fazla kullanıyorsunuz? SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Cep telefonunuzun hangi işlevini en fazla kullanıyorsunuz? Cep telefonunuzun hangi işlevini en fazla kullanıyorsunuz? Cevapla 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eureshpek Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 95% 1 yıl Mail uygulamasını çok fazla kullanıyorum. Bütün işlerim maille... Görüşmelerde Skype , yazışmalarda siğnal şu an için en çok kullandığım uyğulama 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 13,1b cevap paylaştı. Instagram gibi uygulamalar ve oyun 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,4b cevap paylaştı. Bilgisayarın portatif versiyonu gibi kullanıyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. Konusma sanırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mail uygulamasını çok fazla kullanıyorum. Bütün işlerim maille... Görüşmelerde Skype , yazışmalarda siğnal şu an için en çok kullandığım uyğulama
Instagram gibi uygulamalar ve oyun
İnternete girme özelliğini
Oyun, mesaj, sosyal medya.
yemek sipariş etme özelliğini :)
Ekranı otomatik döndür 🤣🤣🤣
genel itibariyle konuşmayı..
Bilgisayarın portatif versiyonu gibi kullanıyorum
Ekran görüntüsü alma
Konusma sanırım
müzikçalar
sosyal medya
Sosyal medya