İnternet & Teknoloji 1 ay Cep telefonunuzun hangi işlevini en fazla kullanıyorsunuz? SіlverBlossome Guru Takip Et FacebookTwitter 01 Cep telefonunuzun hangi işlevini en fazla kullanıyorsunuz? Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Cep telefonunuzun hangi işlevini en fazla kullanıyorsunuz? 113 Görüşünü yaz
eureshpek Xper 5 1 ay Mail uygulamasını çok fazla kullanıyorum. Bütün işlerim maille... Görüşmelerde Skype , yazışmalarda siğnal şu an için en çok kullandığım uyğulama Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Barış_LonelyForever | İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b görüş paylaştı. Master 1 ay Instagram gibi uygulamalar ve oyun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
YargıtayTufan Yoda 1 ay İnternete girme özelliğini Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Retroskop1 | İnternet & Teknoloji konusunda 142 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Oyun, mesaj, sosyal medya. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
miaovv | İnternet & Teknoloji konusunda 75 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay yemek sipariş etme özelliğini :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
majestetuncay | İnternet & Teknoloji konusunda 5b görüş paylaştı. Master 1 ay genel itibariyle konuşmayı.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Nükleerteori | İnternet & Teknoloji konusunda 10,5b görüş paylaştı. Master 1 ay Bilgisayarın portatif versiyonu gibi kullanıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
AsabiÖküz | İnternet & Teknoloji konusunda 345 görüş paylaştı. Guru 1 ay Ekran görüntüsü alma Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
GOKHANoturumactı | İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b görüş paylaştı. Guru 1 ay Konusma sanırım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Junİchi | İnternet & Teknoloji konusunda 318 görüş paylaştı. Guru 1 ay müzikçalar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Sarı_Papatyam_benim | İnternet & Teknoloji konusunda 112 görüş paylaştı. Bilge 1 ay sosyal medya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
aleeyynaa_ | İnternet & Teknoloji konusunda 104 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Sosyal medya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
311Mail uygulamasını çok fazla kullanıyorum. Bütün işlerim maille... Görüşmelerde Skype , yazışmalarda siğnal şu an için en çok kullandığım uyğulama
Instagram gibi uygulamalar ve oyun
İnternete girme özelliğini
Oyun, mesaj, sosyal medya.
Ekranı otomatik döndür 🤣🤣🤣
yemek sipariş etme özelliğini :)
genel itibariyle konuşmayı..
Bilgisayarın portatif versiyonu gibi kullanıyorum
Ekran görüntüsü alma
Konusma sanırım
müzikçalar
sosyal medya
Sosyal medya