Dizüstü bilgisayar alacağım, hangi marka daha iyi?

15000 TL bazında değerlendirneyip markalar arasında değerlendirirsek laptopta malzeme ve yazılım kalitesi anlamında en iyi iki marka Msi ve Asus markalarıdır.
Monster fiyat anlamında daha uygundur ancak ses sürücü kalitesi, kasa kalitesi, yazılım anlamında pek iyi değildir.
Yani daha uzun ömürlü ve verimli makine kullanmak isteniliyorsa performanstan ödün verilip bu iki marka tercih edilebilir.
Oyun bilgisayarına göre bütçen en dip seviyede.
Sana önerim bu fiyata bundan başkasına bakma.
https://www. n11. com/urun/monster-abra-a5-v1711-i5-11400h-16-gb-500-gb-ssd-4-gb-rtx3050-156-w11h-fhd-dizustu-bilgisayar-2035458? magaza=monster&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Cevap
13Cevap
Bilgisayar: https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/monster-abra-a5-v17-2-intel-core-i5-11400h-8gb-500gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd_pdp_704478978?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.79.1
Ekstradan takılacak RAM: https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-1x8gb-ddr4-3200mhz-cl12-1-2v-notebook-ram.html
Artan 250 liraya da soğutucu stand, fare, klavye alabilirsin senin tercihine kalmış. ;)
İşletim sistemini de bilgisayarcıya gider yükletirsin. Windows 11 Pro öneriyorum. (Her zaman en güncel yazılım kullanılmalıdır.)
Asus iyidir. Youtubede Ahmet Emre kanalının inceleme videolarına bakıp aradığın özelliklere yakın leptopları görebilirsin. Farklı kanallarda da incelemer mevcut.
Msi en iyisidir Monster konusunda daha ben de bilemedim emin olamadim ama hic bulasma yine de Huawei var şu anda cok iyi gidiyor Apple ile yarışıyor diger yandan Asus ve Lenovo
3 kere laptop aldım hepsi Lenovo marka aldım.
Her zaman Intel işlemci alırdım... Son aldığım ryzen 7 işlemcili... Markadan ziyade içindeki bileşenler önemli...
Monster ya da Asus dışında bir markaya bakma, Asus ve Monster dizüstü bilgisayar konusunda açık ara çoğu markadan önde
Monster fiyat performans olarak çok cazib ama kalitesini bilemedim
Eski monsterlar genelde kalite olarak kötüydü, yeni jenerasyon ile kalite standartları çok çok yükseklere çıktı. Asus’da kendini kanıtlamış ve bu piyasada en iyileri üreten bir markadır.
Benim aklıma bilgisayar denilince hep Asus gelir ama Asus monstere göre biraz pahalı aynı özellikleri karsilastirdigimizda
Kalite en üst düzeyde ve bir servis ağına erişim konusunda vesayre de çok iyi iletişim sağlıyorlar. Monster alabilirsin tabii ki ama benim tercihim Asus yönünde olurdu
Aynen bende asusa daha çok güveniyorum olmadı biraz daha paraya kıyıp Asus alacam
Aynen öyle yap dostum
Saolasin dostum verdigin bilgiler icin
Rica ederim dostum ne demek, kafana takılan bir şey olursa mesaj atabilirsin
Sen parayı bana gönder ben kendime alayım olmaz mı? laptopum bozuldu da. Ben Monster veya Asus derim.
Asus ya da monsterdan herhangi bir oyun laptobu modelini düşünmeden alabilirsin
Şimdi marka derimde reklam yapmış gibi olurum sende onu alırsın marka kazanır benim kazancım hiçbir şey olmaz. O yüzden bu soruna cevap asla veremeyeceğim :D
Benim için ekran kalitesi hızı ve şarjı önemli özellikleri kapsamlı olanı seçebilrsin örn asus
Asus Alma diğer bütün markalar çok iyi
@İtalyanKürdo ne diyor bu arkadaş 🤣🤣
Asus tavsiye ederim ben aldım çokta memnunum
Ne yapcan bilgisayarı felan git başka bir şey al
Ben oyun oynamayı seviyorum sana ne
Telefon al
🤣🤣🤣Ben senin vizyonunu o parayla telefon alıp ne yapacam
Asıl ben senin vizyonunu bağlanmış bir bilgisayara oyun oynayacak
Onu sadece gamerler anlar
Allah aşkına o kadar para verip telefon alıp ne yapacam
Telefonla oyunu heryerde indirip oynarsın
Ne oynayim şeker patlatmami oynayim
Bilgisayarda ne oynayacaksın barbi giydirmecemi
Sen hala ordami kaldın yazik
Evet halen barbi giydirmece oynuyorum
Oyun oynamayı seviyor musun
Evt
Camon dostum sen barbi giydirmeyi oyun mu zannediyorsun
Ergensin tam bilgisayar oymaya oynaya dünyadan kopmuşsun
Ne ergeni 21 yaşındayım şu an üniversite de memurum ve psikoloji okuyorum hadi bakiiiim
🤣🤣🤣🤣😂 kesin kesin allahtan tıp demedin
Yaw sana yalan borcum mu var her bilgisayarda oyun oynayan işsiz olmak zorundami
Hasbaaam
Evet işsiz birisisisin çok belli 😂😂😂😂
Nerden çıkarıyorsun bunu
Oyun dedi
Güldürme beni dostum daha nice okuyanlar meslek sahipleri oyun oynuyor bir bilsen
Ben niye oynamıyorum ya 😂
Zevkler tartışılmaz
Tam bir sal... sın
Şimdi niye canım oldum
Amerika diline öznemiş ergensin
Aman canım oldum
Ben net monster felan alirdim heralde
HP olmayınindan al daha iyi olur
Asus daha iyi acer
Msi al
LEnovo
En İyi Cevap