Dediğim gibi batarya bitik. Batarya alın bir süre daha sizi idare eder. Ama orijinali gibi olmaz. Eğer varsa garantisi isterseniz Samsung bayisine götürüp orijinal batarya taktirabilirsiniz
Dedem bi yere götürmüş. Yazılımı bozuk vesarie falan demişler ama ekranında hiç sorun yok ona inanmadım pek. Uygulamalar gayet güzel açılıyor. Telefon markası Samsung. Bataryayı değiştirsek düzelir mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O daha çok batarya bitik olduğu için değiştir
batarya veya anakarttir
Açılmasında şarj olmasında hiç bir şey yok uygulamalar sorunsuz açılıyor hiç bir kasma vs yok sadece şarjı anında boşalıyor
markasi ne
Samsung
Batarya bitik ne kadar süredir kullanıyorsun
2. El aldık. Biz alalı 1 sene falan olmuş alalı batarya hiç değişmemiş
Dediğim gibi batarya bitik. Batarya alın bir süre daha sizi idare eder. Ama orijinali gibi olmaz. Eğer varsa garantisi isterseniz Samsung bayisine götürüp orijinal batarya taktirabilirsiniz
2. El işte bilmiyorum
Markası ne telefonun
Samsung. Anakartta sorun var mıdır? Anakartta sorun olunca belirtileri nasıl oluyor
bence bataryası bitmiş.
Bataryan rahmetlik olmuş
Telefoncuya götürdük şey dediler
Anakartı falan değişecek demişler bence öyle değil uygulamaya güzelce giriyor hiçbir sorun yok para koparmak için yapmış olabilirler
Aynen
Batarya değiştir sen
Anakarttan ılur mu ekran falan açılıyor gayet güzel açılıyor birden kapanıyor sonra geri açılıyor
Markası ne
Samsung
Yazılım çökmüş
Anakarttanda olabilir
Trst lazım ona
Nasıl düzelcek kendim düzeltebilir miyim :(
Hayır düzeltemessin
Yeni Batarya alıp takayım düzelmezse gösteririm bi yere
Boşunada psran gitmesin
Direk telgonxuya götür
batarya ölmüş
Dedem bi yere götürmüş. Yazılımı bozuk vesarie falan demişler ama ekranında hiç sorun yok ona inanmadım pek. Uygulamalar gayet güzel açılıyor. Telefon markası Samsung. Bataryayı değiştirsek düzelir mi
muhtemelen evet
Pil bozuk
Batarya şişmiş olabilir
Batarya yaşlanmış
Batarya iflas etmiş
Batarya knk
Batarya ölmüştür
Pili değişeceksin
Batarya bitmiş
Batarya ölmüş
Batarya bitiktir