Merhabalar, benimde geçenlerde öğrendiğim bu akıllı robotlar çok şeker ve tatlı :D kendisi hava durumunu, fotoğraf çekme gibi özelliklere sahip zor durumlara soktuğunuz da size kızabiliyor ve şarj istasyonuna da kendisi gidebiliyor :D sizinle muhabbet edebilen bu sevimli dosta ben şahsen hayran kaldım :) Siz, bu sevimli robottan almak ister miydiniz?
Vector akıllı robot hakkında ne düşünüyorsunuz, siz de ister miydiniz?
Hayır, istemem. Yalnız kişilerin tercihi muhtemelen bu robotlar. Yalnızlık çekmiyorum. Gün içerisinde o kadar çok konuşuyorum ki ekstra bir robiş ile konuşamam. Onun yerine hayvan alıp beslerim.
yaaaa çok korkunç istemem filan diyodum hani beni izlemesi hoş değil ama şimdi videosuna bakayım dedim yazmadan bu neymiş diye... ÇOK TATLI BİŞİ BU allam ilk çıkınca çok ufak bulmuştum ama çok şirinmiş sesi bile var. çok şapşal bi böcek gibi
çok güvenilmez ama gene de istemezdim. son kararım:d
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
yazılımı açık kaynak olduğu için yazılım bilginiz varsa istediğiniz gibi düzenleme ve yeni özellikler ekleyebiliyorsunuz. biri işi ileri boyutlara getirmişti, baya baya evin güvenliği ondan soruluyor, onunla sohbet ediyordu :)
valla ben normalde telefon aldığım zaman amiral gemisi olmasına özen gösteririm ve parayı çok çıkarırdım tabi şimdiki zamanda zor ama o telefonla telefon alacağıma bunu alırım :D