Böyle tarife varsa ben bilmiyorum ben mesaj atarak öğrendim bana nur sürü Turkcell mesajı geliyor hiç anlamıyorum ama Eko GB diyor anlamıyorum ben Turkcell kullanıyorum hangi paket kullandığımı bilmiyorum önceden bu paketi kullanmıyordum benden habersiz paket mı değişti 50 öderken zam mı geldi acaba 75 ödüyorum ya da bu ay 85 çıktı diye mesaj geldi anlamıyorum ciddenEko 8 GB bu ay 85 oldu diye mesaj gelmiş salı günü.
Güncellemeler
+1 yıl
Ama internet bittiğinde ben internetti kullanamıyordum ve aşma söz konusu olmuyordu hiç erişim engelleniyordu. Faturalı hattım.
Ya hemen hemen hepsi aynı çekim gücüne sahip. Türk Telekom devlete ait en güçlü operatördür. İnternet hızına bir şey diyemem fakat konuşmada hiçbir zorluk çektirmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bir çok paketi içeriyor sanırım ama fiyatı da arttıyor
Turkcell artık kazıklaştı, lüks oldu, zenginlere özel oldu bildiğin. Vodafone veya Türk Telekomu tercih et.
🤦 ya babamı her yerde çekiyor diye almıştı
Hiçbir yerde hiç kullanamıyorum çekmiyor.
Ya hemen hemen hepsi aynı çekim gücüne sahip. Türk Telekom devlete ait en güçlü operatördür. İnternet hızına bir şey diyemem fakat konuşmada hiçbir zorluk çektirmez.
Turkcell in dijital operatör uygulamasını indirip, giriş yapın. Orada, tüm detayları görürsünüz. Fatura detayında da fazla ücretin nedeni yazar.
turkcell kazığı paketler çok pahalı
pahalı