İnternet & Teknoloji Birkaç Ay Sonra Insallah Iphone 12 Almayı Düşünüyorum Bu Iki Renkten Hangisini Almalıyım? dancelover6 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Iphone 12 Almayı Düşünüyorum Bu Iki Renkten Hangisini Almalıyım?Mor mu Mavi mi Almaliyim Mor Almalısın Mavi Almalisin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Birkaç Ay Sonra Insallah Iphone 12 Almayı Düşünüyorum Bu Iki Renkten Hangisini Almalıyım? Cevapla iPhone Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bana kalırsa tercihini mor renkten yana kullan tam bir kızın sevebilceği bir renk diye düşünüyorum şahsen ben düştüm bu renge mavi renk biraz erkek işine kaçıyo pek beğenemedim ben 0 0 Yorumla
xrey123 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Mavi al daha çok tutulmuş ve satmak istediğinde daha kolay satarsın.. 1 0 Yorumla
Mustafaİleri37 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 352 cevap paylaştı. Mor.. 1 2 Yorumla dancelover6 +1 yıl Neden Yorumla Mustafaİleri37 +1 yıl Rengi hoş duruyor, alttaki açık mavi olsaydı eğer fikrim değişirdi. 😀 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Mavi daha güzelmiş. 0 2 Yorumla dancelover6 +1 yıl Mor nasil peki Yorumla Rose2113 +1 yıl Mor da olabilir ama mavi daha güzel. Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeşil al 0 2 Yorumla dancelover6 +1 yıl Neden Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Daha klas ve az var Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Morknk pesinmi alcan 2 5 Yorumla dancelover6 +1 yıl 3 ay taksitle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm guzelmis ne kadara denk geliyoki bendemi alsam Yorumla dancelover6 +1 yıl Al tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Super ya bu tel su anki telin neki knkpeki Yorumla dancelover6 +1 yıl Samsung a2 core :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bana kalırsa tercihini mor renkten yana kullan tam bir kızın sevebilceği bir renk diye düşünüyorum şahsen ben düştüm bu renge mavi renk biraz erkek işine kaçıyo pek beğenemedim ben
Mavi al daha çok tutulmuş ve satmak istediğinde daha kolay satarsın..
Mor..
Neden
Rengi hoş duruyor, alttaki açık mavi olsaydı eğer fikrim değişirdi. 😀
Mavi daha güzelmiş.
Mor nasil peki
Mor da olabilir ama mavi daha güzel.
Yeşil al
Neden
Daha klas ve az var
Morknk pesinmi alcan
3 ay taksitle
Hm guzelmis ne kadara denk geliyoki bendemi alsam