Bugün işe gelirken şarjım bitti ah nerde o kablolu kulaklıklar dedim
Kablolu
Kablosuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani İkisinin de Avantajlari Var Pratik Rahatlık istiyorsam Tabiki de Kablosuz Kulaklık Çünkü kablo yok Bluetooth üzerinden telefona bağlantı kuruyor Ama işte onun da Şarj eksiği Oluyor bitince yarı yolda bırakıyor 😄 Evde isen kablolu candır istediğin kadar sınırsız dinle
Cevap
23Cevap
Ben her ikisini de kullanıyorum kablosuz kulaklığı normal ses kayıdı falan dinlemek için kullanırım kablolu kulaklığı ise müzik dinlemek için
Kablosuz kulaklık kullanıyorum ama yedekte mutlaka kablolu kulaklık bulunduruyorum bahsettiğiniz sebepten dolayı...
Bazen kablosuz bazen kablolu iyi yerine göre işine göre değişiyor ama genel olarak şarj sıkıntı olduğundan kablolu bir tık önde
Kablosuz kulaklık almadan önce fiyatları da göz önüne alarak insan ne gereği var diyor ama gerçekten çok rahat ve konforlu
Kablosuzun tadına varınca kablolu biraz kısıtlı hissettiriyo. TaoTronics markasına bakmanı öneririm.
İkisini de kullanıyorum ve kablosuz kulaklık daha iyi
Kablosuz olsa daha iyi ya kablosu olunca dusuyor falan
İstediğin zaman 3.5mm jak a takabileceğin, ilave aparat olarak kablosu olan kafa üstü kulaklıklar var. Kabloyu taşımak dert değilse onlardan alabilirsin
Baş örtüsü ile zor olur, haklısın.
kablolu aslında güzel ama şu dolaşması var ya hayatımda nefret ettim bir şey ondan kablosuz dedim ankette
Ben doldurmayı unutuyorum sürekli o yüzden kablolu kulaklik
Çok hareket halinde olduğumdan bide kabloya takılıp kulaklığın yedi ceddine sövmemek için.
Ben kablolu öneririm.
Kablosuz olanlar sürekli düşüyor ve kayboluyor.
Kablolu da eziyet dolanıyor kablosu devamlı
Artık kablosuz ya kabloyla uğraşılmıyor yanii
kablo her anlamda iyidir
Kablosuz kulaklıkları sırf o yüzden kullanmıyorum
Kablosuz bence
Kablosuz
Kablosuz
En İyi Cevap