İnternette kullanmış olduğunuz kullanıcı adlarının hikayesi nedir? Nereden geliyor? Benim bir akrabam bir siteye üye olurken benim yerime bana bu kullanıcı adını yazmıştı. Sonra da pek çok farklı internet ortamında bu isimle yer aldım. Sizinki nereden geliyor?
Kansız bir arkadaşınız olarak bütün değerlerim düşüktür c vitamini hariç. O da gece gündüz mandalina yememden kaynaklanıyor. Mandalina dilimlenmiş ve paketlenmiş gibi mükemmel bir tasarımı var, yemesi çok zahmetsiz. Nar yemem mesale kim uğraşacak onu ayıklamakla? Ama sadece mandalinayı kabul etmedi bende saçmaladım sona doğru :)
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2015'te buna ilk üye olduğum zamanlarda Volkswagen'in bazı modellerini çok severdim. Volkswagen Golf 4 Variant, Bora Variant, Passat B5 Variant, Touran, Caravelle T5'i çok severdim. 26 Eskişehir'in plaka numarası. İsmim, Eskişehir plaka numarası, Volkswagen'in kısaltımı olarak nick oluşturdum. Volkswagen'e ilgim 3 sene sonra patlak veren "Dieselgate" vakası yüzünden iyice düştü; ama efsane modelleri olan Golf-4, Bora ve Passat B5 modellerine olan ilgimden vazgeçmiyorum. Site kullanıcı adını değiştirmeye izin verseydi, orta kasa Broadway'lere ilgimden dolayı bugün "Broadwaycionur26" olacaktı.
orjinal nickm nanoow dur bu mk adminleri hdp ye küfür ettim diye hesabımı sildiler nanoow 2 ye açtım yine saçma sebeplerden sorumu kaldırıp durdular konu başlığı yanlış diyor soruda cinsellik yok soruyu aşırı cinsellik içerdiği için kaldırdık yazıyor yine admin sorunsalı hesabı sildim en sonunda 65412 öletakılıyorum bazen millete giydiriyorum daha hesabı banlamadılar
Aklıma nick gelmeyince dedim kızım burcunla yükselenini birleştir koy. Burcun ne terazi yükselenin ne ikizler (o zaman yükselenimi ikizler sanıyordum) sonra üç ay önce yükselen burcumun akrep olduğunu öğrendim ama maalesef nickin başındaki ikiz kelimesini değiştirme şansım yoktu. Neyse en azından özgün oldu ikizterazi diyince.
"Prensesler gibiydim ben baba evinde" diyor ya sarki. Cidden de öyleydim, öyleyim. Babamla çok iyi anlaşırız. Hep beni "sultanım, prensesim" diye sever. Ben de düşündüm biraz. Evet belki saltanat kaldırıldı ama herkes kendi evinin sultanı. Benimki de o hesap dhdhdhd
Öncelikle Kedigilleri çok seven biriyim. Aslan benim sembolüm. Galatasaraylıyım ve kazanmayı, lider ruhu, sorumluluk almayı, yönetmeyi, izlemeyi, sert micazı seviyorum. Tekrar üye olmadan önce Madagaskar animasyonunu izlemiştim. Aslan ile nick ararken dedim olabilir Madagaskar güzel olur. Tüm hikaye bu.
ben sakince istiyorum sen kızıyorsun. D sen sakin olsan ortalık daha güzel ve huzurlu olacak. mutlu olacaktık ama sen öfkeleniyorsun, rusyanın kızgın suları boğmasın bizi. s. s
dondurma bizi o zaman, yaz gelsin bize de yaz gelsin. :D
bak şimdi sen de dersin ki isterdim ama olmuyor falan ben de en azından içinden geldiği için teşekkür ederdim sen de diyorsun ki kendine pay çıkarma :D yav muhabbet olsun diye diyoruz dediğine bak xd
Lucky-Luke o an aklıma gelen tek çizgi film karakteriydi. Uzun esmer yabancı alınmıştı ben üye olurken. Red-Kitt diye bildiğimiz karakterin İngilizce adı Lucky-Luke. Küçüklüğümden beri izlememe izin verilen az çizgi filmlerdendi. Gölgesinden hızlı silah çeken yalnız kovboy...
İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı.
çevrem hep bana cadaloz der lakavım budur genelde ve sevimli bir kız olduğum için tatlıcadı olarak yaptım nickimi dilci olduğum içinde ingilizce yapmak istedim
bunun dışında 2 tane daha var thegingerhairedwitch var o da kızıl olduğum için koymuştum kızıl cadı anlamında bazen thespookywitch te yaparım korkunç cadı diye o da korku filmlerini kitaplarını hikayelerini falan sevdiğim için yapıyorum bu kadar nickname hikayelerim
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Bu kullanıcı adımın hikayesi şudur anlamı çok sevdiğin birine karşılıklı şekilde böyle sıkı sıkı sarılmak demek Latincede hayatım boyunca belki de hiç yapamayacağın bir şeyi kendime kullanıcı adı koydum
Beni anlatsın istedim sac rengim geldi o an aklıma , Herif kelimesi de genelde kaba saba odunsu kişiler için kullanılıyor anadoluda özellikle.. ben öyle biri değilim ama odunsu bir yapımda var inkar etmiyorum.. ordan esinlendim
Kullanıcı adımın pek hikayesi yok aslında ya genelde kendim uydurup öyle koyarım hikayesi yok ama anlamı gümüş çiçek demek seviyorum ingilizce nickleri
Yaşam tepeden tırnağa safsata ile dolu bir dünya laf salatası var, her yerde bir kaos bir yanılsama biz de hepsinin ortasında mutlu olmaya çalışan palyaçolarız
@SasukeGaara Ben de oğlak burcuyum. Sasuke ile ortak noktanız ne acaba? Naruto sevenlerin de beni benzettikleri 2 karakter var. İkisinden biri olduğuma dair rivayetler var 😂