yaa eski mahallemde bizim de gezerdi teee üç bayır öteden aşağı inip çıkarlardı sonra KUŞ GRİBİ diye bişi uydurdular tüm tavuklar gitti ya keçi filan gördüm işte en fazla:d ne ise moral bozucu şeyler. burdakiler pek gezemez sanırım yani adamın arazisi var kocaman orada geziyolar oranın etrafı çitli. içeri girsem özel mülk giremiyom. d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5016Bundan da güzel dövme olur ha 😍
Harbi güzelmiş Kadir abi, sen bi bunu dene xd
En son çektiğim fotoğraf bu.
https://ibb.co/wsdZLPy
Son fotoğrafın yaptıracağım dövme olması 😂
şans faktörü :D
Kızlar Bir Adım Öne
Şöyle bişey var
Bunlar olurdu evimizin iki küçük misafiri çokta güzel dövme olurdu bu iki küçük tatlı şeyin resminden tiplere baksana ya 😄
Eyvah eyvah
muhteşem :D
Ahahahahahhhh
Güzel dövme olur bundan :D
Son fotoğraf kucağında kedi olan bir arkadaşım. Bir önceki kendi fotoğrafım. Öncekiler art arda videolar.
Videodan önce ise bu var. En uygunu bu. 🐍
kuşlarım. d zaten galerimde kuştan başka bişi yok neredeyse:d
seninki çok iyi-,-
tatlılar de mi xd
evet çok-,- hiç sarıldın mı
kaçıyorlar yakalayamıyorum benim değil maalesf :( ama severim kafalarını sevdim sahibi yakaladı xd
çok iyi çok iyi yumuşacıklardır çok istiyorum sarılmayı
olsun baya yakınsın gene de
evet o açıdan ykınım seviyorum eşekler de var onlar da güzel. D
bende yakınım ama çitle korunuyo burdaki tavuklar. hiç yakından eşek görmedim ama güzeller evet
yakından gör daha güzel oluyor, burada sokakta geziyorlar öyle çit falan yok :D
yaa eski mahallemde bizim de gezerdi teee üç bayır öteden aşağı inip çıkarlardı sonra KUŞ GRİBİ diye bişi uydurdular tüm tavuklar gitti ya keçi filan gördüm işte en fazla:d ne ise moral bozucu şeyler. burdakiler pek gezemez sanırım yani adamın arazisi var kocaman orada geziyolar oranın etrafı çitli. içeri girsem özel mülk giremiyom. d
söyle amca de bakayım biraz seveyim kafalarını de kabul etsin dsf
etse keşke kendimi böyle sapık gibi hissediyorum
tavuk sapığı mı yeni mi çıktı o da xd
bn kuş sapığıyım bence
En son sabah yürüyüşte çekmiştim😀
evet evet evet kesinlikle yaptırırım ssjsjjs
olurmuş.. Seve seve yaparım💙
Arabam ☹️
En son öğlen Gül fotoğrafı çekmiştim.
Güzel olurmuş ☺️
Bu olurmuş
Bumu olcak şimdi 🥲
Az önce çektim dışarda yeğenimin fotoğrafi yapardim benim için çok değerli ama hem karanlık hemde net değil 😊
😄😄 kuş canlı yayında